Sådan bekræfter du en reserveret uge

Hvis du har sat en uge i venteposition og er klar til at gå videre og reserve, skal du gøre følgende:

Find din reservation

Vælg "TRIPS" i øverste højre menu.

Dermed vises dine ferieplaner. Klik på "I VENTEPOSITION" for at få vist de reservationer, du har reserveret midlertidigt.

Klik på "BEKRÆFT RESERVATION". Dette vil sende dig videre for at kontrollere og bekræfte din bestilling.

Bemærk: Hvis du ikke længere ønsker at bibeholde det reserverede feriested, skal du blot trykke på "FRIGIV RESERVATION". Hvis du ikke bekræfter din reservation inden for 24 timer, frigives den og lægges tilbage i byttesystemet.