Sådan deponeres din uge

Når du har betalt vedligeholdelsesgebyrer til dit feriested, skal du logge på RCI.com, og under personikonet skal du vælge "Administrér mine deponeringer". Klik på fanen 'DEPONERING', som derefter viser alle tilgængelige uger, du skal deponere.

Deponering af en fast uge

Hvis du er klar til at deponere, skal du vælge radioknappen ud for det "År", du gerne vil deponere, og klikke på knappen "DEPONER UGE".

How to Deposit Your Week

På siden "Deponer nu" skal du nu bekræfte oplysningerne om din deponering. Hvis din uges startdato er mindre end 9 måneder væk fra den dag, du deponerer den, kan du gendanne dine deponeringers fulde bytteværdi mod et lille gebyr.

Du kan finde flere oplysninger på hjælpesiden "Genopretning af deponeringsværdi – kort fortalt".

Du får også mulighed for at tilmelde dig "Autodeponering", hvorved RCI deponerer din ferieuge på dine vegne 12 måneder forud for startdatoen hvert år. Du kan finde flere oplysninger om dette på vores hjælpeside "Om autodeponering".

Når du er klar, skal du klikke på knappen "DEPONER NU", og så bekræfter vi, at din uge er blevet deponeret hos os.

Deponering af en flydende uge

Hvis du ejer en flydende uge, hvilket vil sige, at din ferietildeling varierer efter år, får du ikke tildelt en bytteværdi på denne side, men du vil kunne beregne den med vores deponeringsberegner ved at klikke på 'Beregn'.

Der findes to typer flydende deponeringer. Den første type flydende deponering kan du selv deponere online, hvis du kender enheden og/eller ugetildelingen for året/årene, du gerne vil deponere. Hvis du ikke kender dem eller er i tvivl, skal du kontakte dit eget feriested for at anmode om disse oplysninger. Når du har oplysningerne, skal du vælge den uge, du gerne vil deponere, og klikke på knappen "DEPONER UGE".

How to Deposit Your Week

Udfyld formularen, og tjek, at oplysningerne stemmer overens med dem, du har fået fra dit feriested, for at undgå, at din deponering bliver afvist. Din intervaluge har et nummer mellem 1 og 52. Uge 1 starter med den første mandag-søndag i året, og uge 52 slutter med den sidste mandag-søndag i året.

Hvis din uges startdato er mindre end 9 måneder væk fra den dag, du deponerer den, kan du gendanne dine deponeringers fulde bytteværdi mod et gebyr.

Vi giver dig besked, når din deponering er blevet bekræftet. Mens du venter på din bekræftelse, kan du stadig søge efter og bestille din BytteFerie.

Ved den anden type flydende deponering skal du kontakte dit eget feriested, som vil deponere ugen for dig.

How to Deposit Your Week