Sådan forlænger du din deponering

Hvis du ikke har mulighed for at bruge din deponering inden for dit 3-årige rejsevindue, kan du forlænge det mod betaling af et gebyr.

Vælg "Administrer mine deponeringer" fra personikonet i den øverste navigation.

Vælg fanen "FORLÆNG", og vælg i rullemenuen, hvor lang tid du vil øge rejsevinduet: en måned, tre måneder, seks måneder eller 12 måneder.

Bemærk: Du kan kun forlænge din deponering for i alt 12 måneder. Så hvis du vælger at forlænge din deponering i 6 måneder, men derefter ønsker at forlænge den igen tæt på udløbsdatoen, vil du kun blive tilbudt at forlænge den med yderligere 1, 3 eller 6 måneder.

Din nye slutdato vises også.

Klik på "FORLÆNG" for at gå videre med transaktionen ved at følge nedenstående tretrinsproces.

Vær opmærksom på, at din deponering ikke kan forlænges, hvis den allerede er udløbet.

Trin 1: Bekræft detaljer

Dine nye start- og slutdatoer vises sammen med en opkrævningsoversigt.

Klik på "FORLÆNG" for at gå videre med forlængelsen af din deponering.

Trin 2: Betalingsoplysninger

Indtast dine betalingsoplysninger via vores sikre online betaling.

Hvis du er RCI Platinum-medlem, må du ikke glemme, at du kan benytte dine medlemsbelønninger i transaktionen, før vi beregner din udestående saldo.

For at gøre det endnu nemmere kan du også gemme dine kortoplysninger til fremtidig brug. Bare sæt et flueben i "Brug dette kort til fremtidige online transaktioner".

Trin 3: Bekræft forlængelsen af deponeringen

Gennemse og bekræft din forlængelse af deponeringen ved at vælge "FORLÆNG".

Tillykke, din forlængelse af deponeringen er fuldført. Glædelig feriesøgning!

How to Extend Your Deposits

FORLÆNG MIN DEPONERING