Sådan genopretter du din bytteværdi

Først skal du begynde at deponere den uge, hvor du ønsker at genoprette din bytteværdi, ved at gå til siden "Administrer mine deponeringer". For at komme dertil skal du blot klikke på personikonet og vælge linket "Administrer mine deponeringer". Vælg nu "DEPONERING" for at starte processen med at gendanne din deponeringsværdi.

Du kan finde flere oplysninger om deponeringsværdi under "BESLÆGTEDE EMNER".

Klik på knappen "DEPONER NU" i forhold til den uge, du ønsker at deponere.

Trin 1: Bekræft detaljer

Hvis den deponering, du vælger, har tabt en del af dens deponeringsværdi, viser vi dig den aktuelle værdi samt den værdi, du modtager, hvis du genopretter den.

For at fortsætte med genopretningen, skal du vælge alternativknappen "Ja, jeg ønsker at genoprette den maksimalt tilgængelige deponeringsværdi" og klikke på "FORTSÆT", som fører dig videre til betalingsprocessen.

Hvis du beslutter dig for at deponere din Uge som normalt, skal du blot vælge "Nej, jeg ønsker ikke at genoprette den maksimalt tilgængelige deponeringsværdi".

How to restore your Deposit Trading Power

Trin 2: Betalingsoplysninger

Indtast dine betalingsoplysninger for at betale for genopretning af deponeringsværdien.

Indtast dine betalingsoplysninger via vores sikre online betaling.

Hvis du er RCI Platinum-medlem, må du ikke glemme, at du kan benytte dine medlemsbelønninger i transaktionen, før vi beregner din udestående saldo.

Trin 3: Bekræft oplysninger

Gennemse oplysningerne om din transaktion, og markér afkrydsningsfeltet nederst på siden for at bekræfte, at du har læst og accepterer vilkår og betingelser. Vælg "BEKRÆFT", hvorefter din deponeringsværdi bliver genoprettet.

Husk, at du til enhver tid kan se dine deponeringer og deres værdi ved at klikke på personikonet i den øverste navigationslinje og vælge "Administrer mine deponeringer".

Du kan finde flere oplysninger om genopretning af deponeringsværdi ved at besøge "FORKLARING PÅ DEPONERINGSVÆRDI" under "BESLÆGTEDE EMNER".