Sådan opdaterer jeg mine personlige oplysninger eller min adgangskode

Når du har logget ind på din konto på rci.com, kan du opdatere dine personlige oplysninger eller din adgangskode online.

Du skal blot klikke på personikonet og vælge "Min konto" på den øverste navigationslinje. Øverst på siden under "Min konto" finder du et link til "Rediger kontooplysninger". Du skal blot klikke på dette link, og herfra kan du gøre en af eller alle de følgende ting:

• Opdater din e-mailadresse.
  • Opdater din hjemmeadresse
  • Opdater dit primære telefonnummer
  • Skift din adgangskode til rci.com

Bemærk, at du ikke kan ændre dit navn online, da dette vil kræve bevis for navneændringen. Kontakt en RCI-medarbejder, hvis du ønsker at gøre dette.

Hvis du opdaterer dine personlige oplysninger, skal du blot klikke på "BEKRÆFT", når du har gjort det, hvorefter dine oplysninger vil blive opdateret med øjeblikkelig virkning. Vi sender dig en bekræftelse via e-mail om, at dine oplysninger er blevet opdateret.

Hvis du ændrer din adgangskode til rci.com, skal du blot indtaste en ny adgangskode og klikke på "SKIFT ADGANGSKODE". Du skal bruge denne nye adgangskode, næste gang du logger ind på rci.com.