Loading...

Usein kysytyistä kysymyksistä harvinaisempiin asioihin, autamme sinua ottamaan kaiken irti jäsenyydestäsi verkossa.

Olitpa sitten uusi tai pitkäaikaisempi jäsen, voimme auttaa sinua pääsemään haluamallesi matkalle.

OTA KAIKKI IRTI RCI.COM-SIVUSTOSTA

Paremman selailukokemuksen ansiosta voit keskittyä olennaisempiin asioihin, kuten seuraavaan lomaasi. Jaamme parhaat vinkit, joiden avulla verkkosivuillamme vierailu sujuu mukavammin.

Jotta pääsisit RCI.com-sivustolle nopeasti, suosittelemme sen lisäämistä kirjanmerkiksi tai suosikkeihin käyttämäsi selaimen mukaan. Näin selaimesi muistaa sivustomme yhtenä useimmin vierailluista sivustoista, eikä sinulta kulu aikaa hakemiseen.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, siirry osoitteessa RCI.com kohtaan ”Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus”, niin saat ensin käyttäjätunnuksesi. Sinun tulee antaa RCI-jäsennumerosi (joka löytyy kaikista RCI-sähköpostiviesteistä) ja etunimesi. Kun olet saanut käyttäjätunnuksesi, voit palauttaa salasanasi. Jos olet unohtanut vastauksen verkkotilillesi rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi turvakysymykseen, soita asiakaspalveluumme, ja he voivat vaihtaa salasanan puolestasi.

Näet käyttäjätunnuksesi myös kaikkien RCI-sähköpostiviestien, mukaan lukien tiliotteesi, alatunnisteessa.

Koska sivustomme on suojattu, siinä on aikakatkaisu 30 minuutin toimettomuuden jälkeen. Näin varmistetaan, että henkilötietosi ovat turvassa. Jos sinun on etsittävä lentoja, voit asettaa lomasi pitoon 24 tunnin ajaksi, mikäli matkan alkuun on vähintään 60 vuorokautta kyseisestä päivästä. Muista, että GotoGate-yhteistyömme ansiosta voit selata tuhansia lentoja täällä.

PEREHDY HAKUUN

Olitpa sitten unelmoija tai suunnittelija, ymmärrämme, että lomalle pääseminen on prioriteettisi. Siksi helpotamme hakemista vinkkien avulla, jotta pääsisit matkaan nopeammin.

Valikoimissamme on yli 4 000 kumppanilomakeskusta, joiden saatavuus vaihtelee päivittäin jäsenten tehdessä talletuksia ja varauksia. Unelmien loman löytämiseen verkosta voi siis joskus tarvita apua.

Se riippuu tilanteestasi ja siitä, mitä etsit — valinta on kuitenkin sinun!

Kirjaudu ensin tilillesi hakeaksesi reaaliaikaiset saatavuustiedot. Jos sinulla on jo tiedossa jokin tietty kohde, aloita kirjoittamalla se RCI.com-sivuston yläreunassa olevaan hakupalkkiin. Näyttöön tulee luettelo kaikista saatavilla olevista vaihto- ja lisälomavaihtoehdoista.

Jos haet erityisesti vaihtolomaa ja haluat nähdä vain ne saatavilla olevat lomat, jotka vastaavat tietyn talletuksesi vaihtoarvoa tai ovat alle sen, voit aloittaa hakusi Talletusten hallinta -sivulta.

Jos et vielä tiedä, minne haluaisit matkustaa, napsauta valikosta kohtaa VARAA ja valitse Vaihtoloma-suodatin. Jos et ole tallettanut viikkoasi, näet lisälomat ja äkkilähdöt. 

Voit myös tarkastella kaikkia erilaisia lomavaihtoehtoja, kuten hotelliyöpymisiä, risteilyjä tai opastettuja kiertomatkoja, valitsemalla VARAA. 

Voit rajata hakua käyttämällä suodattimia esimerkiksi kohteen, aktiviteetin tai RCI Gold Crown -luokan lomakeskusten mukaan. Muista valita TARJOUKSET-valintaruutu, niin näet senhetkiset tarjouslomat!

Kyllä, voit tallentaa haluamasi lomakeskukset suosikkeihin, jotta voit palata niihin myöhemmin. Napsauta vain ruudun vasemmassa laidassa lomatyyppisuodatinten yläpuolella olevaa sydäntä. Voit palata tallennettuihin hakuihin myöhemmin Oma tili -sivultasi.

Voit vertailla neljää lomakeskusta sekä niiden tiloja ja aktiviteettejä keskenään. Valitse Vertaa-valintaruutu ja lisää tai poista lomakeskuksia, kunnes olet löytänyt suosikkisi.

Näet nykyisen RCI-lomakeskuksesi ja hotellivarauksesi MATKAT-osiossa. Täällä voit tarkastella ja hallita varauksia, kun haluat innostua tulevasta matkastasi.

Lisätietoja ja vinkkejä lomahausta on täällä

TUTUSTU TALLETUKSIIN

Jaamme joitakin hyödyllisiä tallettamiseen liittyviä vinkkejä aina yhdistämisestä laskemiseen

Talletuslaskurin avulla voit selvittää seuraavaa vaihtolomaasi varten saamasi kokonaisvaihtoarvon lomakeskuksesi ja saatavilla olevien päivämäärien perusteella.

Vaihtoloman suunnittelutyökalu on RCI.com-sivustolla oleva työkalu, jonka avulla näet lomanvaihtoon vaaditun vaihtoarvon kunkin tietyn alueen osalta. 

Pääset talletuslaskuriin ja vaihtoloman suunnittelutyökaluun napsauttamalla Talletusten hallinta -linkkiä ja sitten Talletetut viikot -välilehteä. Vieritä sivun alareunaan ja valitse Näytä muut viikot — ne näkyvät sivun oikeassa reunassa.

Pientä maksua vastaan voit yhdistää talletuksesi saadaksesi käyttöösi vaihtolomat, joiden vaihtoarvo on suurempi. Kun haet vaihtolomaa, näytämme sinulle saatavuuden talletuksesi perusteella. Jos saatavilla on muita lomia, joiden vaihtoarvo on suurempi, näytämme myös ne yhdistelmävaihtoehtoina Saatavilla olevat huoneistot -sivulla. Napsauta vain Yhdistä-painiketta ja jatka prosessin mukaisesti. Jos olet päivittänyt jäsenyytesi RCI Platinum -tasolle, saat yhdistämisestä tilillesi 15 £:n palkkion.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voit käyttää vaihtoarvoasi valittujen lisälomien hinnanalennuksiin. Tätä vaihtoehtoa ei tällä hetkellä voi varata verkossa, joten ota meihin yhteyttä selvittääksesi, mitkä lisälomat ovat oikeutettuja hinnanalennuksiin.

Voit myös käyttää vaihtoarvoasi maailman johtavien risteily-yritysten ja matkanjärjestäjien lomien hinnanalennuksiin.

Lisäksi hotellivarausvaihtoehtojemme ansiosta voit käyttää vaihtoarvoasi säästääksesi yöpymisistä yli 600 000 hotellissa ympäri maailmaa. Jos kuitenkin haluat säästää vaihtoarvoasi, voit silti saada alennuksia hotelliyöpymisistä ainutlaatuisten jäsenhintojemme ansiosta.

Lomakeskusluettelo on täydellinen virtuaalinen luettelo kaikista nykyisistä kumppanilomakeskuksistamme. Voit hakea lomakeskuksen nimen tai tunnuksen, sijainnin ja, mikäli mielit esimerkiksi laskettelurinteisiin tai rantalomalle, lomatyypin mukaan.

Hakusaatavuus näyttää sinulle lomat senhetkisen käytettävissä olevan vaihtoarvosi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia haluamasi lomatyypin, kuten rantalomien, mahdollisten ajankohtaisten tarjousten, palvelujen tai uima-altaiden, mukaan. Jos et löydä jostakin kohteesta saatavilla olevaa vaihtolomaa tiettyinä päivinä, sinulle näytetään kyseisen alueen hotellivaihtoehdot. Voit myös käyttää vaihtoarvoasi hotellivarausten hinnanalennuksiin.

RCI-sovellus on tarkoitettu vain Pohjois-Amerikassa asuville jäsenille, ja se sisältää kyseisen alueen mukaan räätälöityjä tarjouksia, linkkejä ja viestejä. Sivustomme on kuitenkin suunniteltu käytettäväksi kaikilla laitteilla, kuten tableteilla, mobiililaitteilla ja tietokoneilla, joten voit nauttia kokonaisvaltaisesta RCI.com-sivuston käyttökokemuksesta riippumatta siitä, mitä laitetta haluat käyttää.