Loading...

A tagság megújítása

Ha szeretné megtudni, hogy mikor esedékes az RCI tagságának a megújítása, jelentkezzen be az rci.com oldalra, kattintson a felső navigációs sávon található személy ikonra, majd válassza a „Fiókom” lehetőséget. Ezen az oldalon láthatja, hogy meddig érvényes az RCI Weeks tagsága.

A megújítási dátumot a Weeks számlakivonaton is láthatja, és emlékeztetőt is küldünk a tagság lejárata előtti napokban.

A tagságát a „Fiókom” oldalon a „Tagság megújítása” részben újíthatja meg.

A tagságát bármikor megújíthatja, és 1-5 év közötti időtartamokból választhat. A tagság 3 vagy 5 évre történő megújításával nagyobb megtakarítást érhet el, €€€ összeget spórolhat.

Tartsa tagságát naprakészen, így továbbra is garantáltan foglalhat Plusz üdüléseket nálunk. A tagság lejárati dátuma után utazások foglalása már nem lehetséges.

A tagság megújítása beszedési megbízással

A beszedési megbízás beállításával problémamentesen gondoskodhat RCI tagsága naprakészen tartásáról, és soha többé nem kell a lejárati dátum miatt aggódnia.

Ha szeretne beszedési megbízást beállítani nálunk, mostantól ezt online is megteheti. Ha jogosult beszedési megbízás beállítására, akkor egy reklámot fog látni a „Felhasználói fiók” oldalon. Kövesse a „Regisztráljon!” lehetőség egyszerű lépéseit.

A regisztrálást követően a fiókja minden évben újra megújításra kerül, ami azt jelenti, hogy a tagsága mindig naprakész lesz, ezáltal csereüdülési foglalásokat intézhet és kihasználhatja számos ajánlatunkat.

A tagsági díj beszedési megbízással történő befizetése a tagságmegújítás problémamentes, biztonságos és olcsóbb módja. 

Fontos azt is megjegyeznünk, hogy a beszedési megbízást választó tagok azt az előnyt is élvezhetik, hogy az RCI tagság lejárati dátumán túl is foglalhatnak csereüdülést, míg a nem beszedési megbízással fizető tagoknak erre nincs módjuk, hacsak a foglalási folyamat részeként meg nem újítják tagságukat a foglalás befejezéséhez.