Loading...

Üdülés foglalása

Számos lehetőség közül választhat, és ez az útmutató segít abban, hogy a megfelelő csereüdülést foglalja le.

Ha megtalálta az üdülőt, ahol le szeretné foglalni üdülését, ajánlott elolvasni a „Sürgős információk” részt mielőtt továbblép. Ezt megtekintheti a „Rendelkezésre álló lakóegységek” rész alján, vagy a „Díjak” részben.

Ha készen áll az üdülés lefoglalására, kattintson a „MEGERŐSÍTÉS” gombra. Ha azonban még nem teljesen biztos benne, és az üdülése több mint 60 nap múlvára esik a mai naptól, akkor a „LEKÖTÉS” lehetőség kiválasztásával 24 órára ingyenesen lekötheti azt.

Majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a következő csereüdülése lefoglalásához:

How to Book your Holiday

 

1. lépés: Az adatok ellenőrzése

Mielőtt folytatná a foglalást, ellenőriznie kell az üdülővel kapcsolatos információkat, és meg kell erősítenie a kiválasztott deponálást:

A csereüdülések foglalásához: Válassza ki a deponálást, amelyet a foglaláshoz kíván használni a „DEPONÁLÁS KIVÁLASZTÁSA” lehetőségre való kattintással.

Amennyiben több mint egy felhasználható deponálással rendelkezik, összevonhatja ezeket a magasabb csereértékért. Így még több csereüdüléshez, üdülőhöz és időponthoz férhet hozzá. Ha lehetősége van a deponálások összevonására, megjelenik az „ÖSSZEVONÁS” gomb. Válassza ki, és kövesse az összevonás lépéseit. Miután ezzel elkészült, látni fogja a további foglalható csereüdüléseket is.

Itt még több információt találhat a deponálások összevonásáról>

A plusz üdülések és last minute ajánlatok foglalásához: A kiválasztott üdülőben lehet, hogy plusz üdülés vagy last minute ajánlat foglalására is lehetősége van. Ehhez válassza a „TOVÁBB” lehetőséget a „Vagy a következő személynek vásárolom ezt az üdülést” részen belül.

How to Book your Holiday

 

Most megerősítheti, ki fog utazni. Ha egy másik vendég veszi igénybe az üdülést, akkor a vendégigazolványoknak a foglaláshoz való hozzáadásával kapcsolatban tekintse meg a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részt. Ha Ön veszi igénybe az üdülést, válassza „Az RCI tag az utazó társaság tagja” lehetőséget.

Kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

How to Book your Holiday

 

2. lépés: Szolgáltatások hozzáadása

Most kell hozzáadnia a cserevédelmet, amely megvédi üdülését arra az esetre, ha törölnie kellene azt. Ha szeretné hozzáadni, hagyja a jelölőnégyzetet bejelölve. Ha nem szeretné megvásárolni, vegye ki a pipát a jelölőnégyzetből. Kattintson a „TOVÁBB” lehetőségre.

How to Book your Holiday

 

3. lépés: Fizetési információk

Adja meg a fizetési információkat biztonságos vásárlási oldalunkon. Az RCI a szabad lakóegységeket online foglaló tagok kártyáját nem terheli további díjakkal. Az RCI a tagoknak csak az online megtalálható szabad lakóegység költségeit számolja fel.  Amennyiben egy tag kártyáját a foglaláson kívüli további díjjal terhelték meg, vegye fel a kapcsolatot kártyaszolgáltatójával és ellenőrizze, a szolgáltató számolta-e fel a díjakat.

Ha Ön RCI Platinum tag, ne feledje, hogy bármilyen tagsági juttatást felhasználhat a tranzakcióhoz, amelyet a fennmaradó egyenlege kiszámítása előtt kapott:

El is mentheti kártyája adatait, hogy a jövőben még kényelmesebben foglalhasson. Csak kattintson a „Használja ezt a kártyát a jövőbeni online tranzakciókhoz” lehetőségre.

4. lépés: A foglalás megerősítése

Tekintse át az összes megerősítendő részletet, és jelölje be a jelölőnégyzetet az oldal alján, megerősítve, hogy áttekintette és elfogadta a „Sürgős tudnivalókat”. Válassza ki a „MEGERŐSÍTÉS” lehetőséget, és ezzel befejezte csereüdülése lefoglalását.

Ne feledje, hogy a megerősített üdülést bármikor megtekintheti a kezdőlapon a „FELHASZNÁLÓI FIÓK” alatt a „ÜDÜLÉSI TERVEK” lehetőség kiválasztásával.

How to Book your Holiday

 

Törölnie kell a foglalást?

Ha le kell mondania a csereüdülési foglalását a lefoglalást követő 24 órán belül, a teljes összeget visszafizetjük. Ha ezt követően mondja le a foglalást, nem kap visszatérítést.

Ne feledje azonban, hogy ha BÁRMILYEN okból le kell mondania a foglalást a bejelentkezés előtti legfeljebb 14. napig, akkora ha a foglaláskor megvásárolta a cserevédelmet, a cseredíjat visszatérítjük a számlájára és a teljes csereértéket visszaállítjuk.

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal