Loading...

Hogyan kereshet csereüdülést

Felkészült, hogy bevesse üdülési értékét?

Segítünk megtalálni következő csereüdülését az RCI.com oldalon. Tekintse meg részletes videónkat az előkészületekről és az utazásról, és halljon hasznos tippeket!

 

Íme néhány további tipp, amelyekkel még gyorsabban megtalálhatja üdülését!

Inkább térképes keresővel szeretne úti célt választani?

Miután megkapta az üdülési találatok listáját, lehetősége van a térképes keresésre.

Kattintson a keresősáv alatt az „ÜDÜLŐK KERESÉSE TÉRKÉP ALAPJÁN” lehetőségre, amely globális áttekintést nyújt partnerüdülőinkről. Így könnyedén láthatja az üdülőink elhelyezkedését – különösen akkor, ha kifejezetten egy adott helyszín vagy tevékenység alapján szeretne üdülést választani.

Egyetlen gombostű ikon egyetlen üdülőt mutat, míg a gombostű ikonok csoportja olyan területet jelöl, ahol több üdülő is található.

Az üdülők pontos helyét a csoportokra közelítve nézheti meg.

Kattintson bármikor a „VISSZA” lehetőségre, ha vissza szeretne váltani a fő keresőoldalra.

Deponáljon korán!

Az Ön kezében van a hatalom, hogy saját és mások üdülési álmait valóra váltsa.

Ha a hetét a hét kezdő dátuma előtt több mint kilenc hónappal deponálja, akkor a maximális csereértéket kapja meg, amelyet csereüdülésre, hotelekre és még sok egyébre használhat fel – ráadásul így a többi tag is gyorsabban megtalálhatja saját ideális üdülését.

Legyen rugalmas

Hozza ki a legtöbbet az üdüléstervezésből!

Segítünk Önnek megtalálni az Önnek megfelelő üdülést, és az üdülési feltételek rugalmasságának köszönhetően még több lehetőség közül választhat.

Szabja személyre üdülését online keresési szűrőink segítségével. Ha tengerparti nyaralást keres, és nyitott a helyszín tekintetében, válassza ezt a szűrőt – akár egy rejtett gyöngyszemet is felfedezhet egy olyan helyen, amelyet talán még nem is vett figyelembe.

 

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal

Csomagolja a bőröndjeit. Ragadja meg az útlevelét.
Találja meg álmai üdülőjét… Hadd repítsük el üdülni!