Loading...

Visszajelzéseim

Az RCI-nél mindig is szeretjük megismerni tagjaink véleményét, és ez alól a honlapunk sem kivétel. Az Ön által adott visszajelzés segít nekünk a lehető legjobb online élményt nyújtani. Mivel valós időben vagyunk képesek fogadni online kéréseit, így ez nagyszerű módja annak, hogy elemezzük a honlap működését, és kiderítsük, hogyan tudnánk továbbfejleszteni és javítani azt. Az Ön véleménye tényleg számít!

Hogyan küldhet visszajelzést

A visszajelzések küldése az RCI-nek tényleg egyszerű. Keresse a Visszajelzés fület az éppen megtekintett weblap jobb oldalán, majd kattintson a linkre.

Ahhoz, hogy megoszthassa velünk visszajelzését, először értékelje üdülési élményét a hangulatjelek egyikére való kattintással, amelyek balról jobbra a nagyon gyenge, gyenge, semleges, jó és nagyszerű véleményeket jelölik. Ezután maximum 256 karakterben leírhatja nekünk, amit feltétlenül tudnunk kell az üdülési élményéről.

Milyen típusú visszajelzéseket küldjön?

A visszajelzési űrlap elsődleges feladata, hogy rögzítse az Ön véleményét az RCI honlapjáról. Egyszerűnek találta a keresést? Minden szükséges információt megtalált? RCI ügyfélként is megadhatja visszajelzését.
Néhány példa az RCI tagsági visszajelzésekre:

• Nehéznek találom a weboldalon való keresést, nagy segítség lenne ha több ajánlást nyújtanának
• Nem találok információt a második deponálás hozzáadásáról fiókomhoz
• A Súgó videóik alapján nagyon egyszerűnek találtam a csereüdülés keresését – tudnának még ilyen videókat készíteni?

Ezek mind jó példák olyan online kérésekre, amelyekre tudunk válaszolni, de szívesen várjuk véleményét az RCI.com továbbfejlesztésével kapcsolatban is – minden javaslatot hálásan fogadunk!