Om RCI

About RCI

RCI er den førende globale udbyder af innovative produkter og tjenester til rejse- og fritidsbranchen verden over.

Selskabet ved navn "Resort Condominiums International" - i dag bedre kendt som RCI - blev grundlagt i 1974 som udbyder af feriebyttetjenester til timeshare-ejere i USA.

 

RCI blev hurtigt en drivkraft i timeshare-branchen, først kun i USA, men begyndte snart også at introducere udviklere af feriesteder fra hele Europa og andre regioner til timeshare-markedet. I 2001 udviklede RCI Points-systemet, som giver mere fleksibilitet og flere medlemsfordele til RCI-medlemmer og samtidig medfører en yderligere salgsplatform for tilknyttede feriesteder. Selskabet har været på forkant med udviklingen mht. delt ferieejerskab siden 1974 og anses af mange af branchens førende feriesteder som en væsentlig faktor for deres egen succes og vækst.

 

RCI's hovedvirksomhed er at tilbyde BytteFerie-tjenester. RCI leverer en lang række ferieoplevelser i høj kvalitet til sine 3,7 millioner timeshare-ejende medlemmer verden over og kan tilbyde ferier på mere end 4.000 feriesteder i omtrent 100 lande gennem RCI Weeks- og Points-timesharebyttenetværket. Siden lanceringen i 1974 har RCI fastholdt sin placering som verdens førende udbyder af medlemstjenester, med det højeste antal tilknyttede feriesteder og et konstant kvalitetsniveau. Selskabet bekræfter flere byttetransaktioner hvert år end nogle af sine konkurrenter.


 

Selskabet tilbyder også sine medlemmer mange eksklusive livsstilsfordele, som f.eks. RCI Travel services og RCI Platinum, der giver en brugeroplevelse på et højere niveau med bl.a. prioriteret adgang til særligt udvalgte og eftertragtede ferielejligheder samt belønninger for transaktioner, som kan bruges til fremtidige bestillinger af RCI-ferier eller -tjenester. For nylig blev både Weeks- og Points-programmet forbedret, hvilket gjorde dem mere transparente, fleksible og brugervenlige - alt sammen for at hjælpe medlemmerne til at få mest muligt ud af deres timeshare-ejerskab gennem RCI-medlemskabet.

 

RCI har været på forkant med udviklingen i timeshare-branchen i mange år og opretholder de højeste kvalitetsstandarder og udmærker sig som vækstpartner for sine tilknyttede feriesteder. Firmaet investerer løbende i forbedring af sine tjeneste for altid at kunne tilbyde sine medlemmer mere, både med henblik på værdi og ferieoplevelser.

 

RCI er del af Wyndham Worldwide Group, en af de største virksomheder i hotel- og restaurationsbranchen, som opererer på seks kontinenter. Wyndham har en imponerende portefølje af verdenskendte mærker, inklusive The Hoseasons Group og Landal GreenParks og Wyndham-selskabsgruppen sender op mod 5 millioner familier af sted på fantastiske timeshare-BytteFerier og -lejeferier hvert år.