Om RCI

About Us

 

I 1974 besluttede Jon og Christel De Haan at forbedre hele timeshare-oplevelsen ved at opfinde konceptet med feriebytte. Ægteparret De Haans udviklede et system, der gav ejerne mulighed for at bytte ferietid på deres eget feriested med et ophold på et andet feriested, der var del af bytteprogrammet. På den måde kunne de tilbyde et helt nyt niveau af fleksibilitet til ejere af ferieboliger – som var de allerførste timeshare-ejere. I dag, næsten et halv århundrede senere, udnytter millioner af mennesker nu fordele og friheden ved at eje en timeshare-andel og samtidig være medlem af et feriebyttenetværk.

 

Vi er stadig verdens førende udbyder af feriebyttetjenester med verdens største netværk af feriesteder til BytteFerier. Desuden tilbyder vi en lang række enestående produkter og tjenester, der er udviklet med henblik på at forbedre vores medlemmers fritid og livsstil. Det er alt sammen nogle af årsagerne til, at flere feriesteder lader os tilbyde feriebyttetjenester til deres ejere end nogen anden virksomhed i verden.

 

RCI står for "Resort Condominiums International". Vi er del af Wyndham Destination Network, et af verdens største mærker inden for hotel- og restaurationsbranchen. Wyndham opererer på seks forskellige kontinenter, har et fremragende udvalg af verdenskendte mærker og sender næsten fem millioner familier på ferie hvert år. Sammen med de andre virksomheder i Wyndham-gruppen kan vi trække på al den ekspertise, erfaring og support, der er nødvendig for at sikre, at vores medlemmer får de ferieoplevelser i verdensklasse, som de fortjener.

 

Gennem vores tre centrale bytteprogrammer RCI Weeks, RCI Points og The Registry Collection hjælper vi vores medlemmer med at komme på ferie og udforske verden på op mod 4.500 tilknyttede feriesteder i over 100 lande. Medlemmer kan også nyde godt af fantastiske tilbud og besparelser på kontant betalte ferier eksklusivt for medlemmer – RCI "Sidste minut"-ferier – og tage på en ekstra ferie uden at bruge deres uge eller point. Som RCI-medlem kan du også udnytte en lang række andre rejsemuligheder, inklusive krydstogter, guidede ture og StorbyFerier med hotelophold samt masser af andre ferierelaterede og livsstilsfordele gennem vores RCI Platinum-medlemsniveau.

 

Hos RCI har vi forståelse for, at uanset hvor travl hverdagen bliver, sætter du pris på den tid, som du sætter til side hvert år til at tilbringe med dine kære og skabe minder for resten af livet. Vi arbejder hårdt på at hjælpe dig med at skabe disse minder – fordi din ferie er det vigtigste for os!