Dit livs bedste ferie – gang på gang

RCI Holidays and Products

Med ferieejerskabsrettigheder får du meget mere end garanti for en ferie hvert år. Konceptet BytteFerier giver ejerne mulighed for at få adgang til andre medlemmers ferieejendomme – overalt i verden og for blot et nominelt gebyr.

 

Derudover vil du få mulighed for at kunne tage flere ferier med kun ét ejerskab, fordi alle vores ferieejendomme tildeles point eller en bytteværdi.

 

Med et enestående katalog med over 4.000 ferieejendomme i mere end 100 lande kan vi give dig fleksible feriemuligheder resten af dit liv.

 

Vores medlemmer nyder også godt af fantastiske priser på EkstraFerier på de samme fantastiske RCI-feriesteder, hvilket sparer dig deponeringsværdi og point. Hele året rundt tilbyder vi regelmæssigt rabatter på EkstraFerier, "Sidste minut"-tilbud samt vores berømte "Køb én ferie, få én gratis"-lynudsalg – dine feriemuligheder er med andre ord uendelige!

 

Som RCI-medlem nyder du godt af rabatter hos vores moderselskab Wyndham Worldwide – en af verdens største udbydere af ferieboliger. Det giver dig adgang til fantastiske tilbud hos førende udbydere af ferieboliger, blandt andre James Villas, Landal GreenParks og Wyndham Hotels Worldwide.

 

Hvis det af en eller anden årsag ikke er muligt for dig at benytte alle dine BytteFerier, gør vores gæstekort det muligt for dig at overføre din BytteFerie til venner eller familie, så de også kan få glæde af de mange fordele hos RCI.

 

Vi tilbyder vores medlemmer to basisfordele for et årligt gebyr:

 

RCI Weeks

Hvis du søger en ferieoplevelse, som giver dig mulighed for at tage på ferie overalt på kloden og nyde godt af indkvartering af høj kvalitet og dette kun for et nominelt gebyr, så kan vi tilbyde dig mulighed for at deponere din egen uge til vores BytteFerie-pulje – og i stedet booke et andet medlems uge.

 

Når du deponerer din egen uge, tildeles den en værdi. Du kan booke et ubegrænset antal BytteFerier inden for en periode på to år fra datoen for din "egen uge" eller over en periode på 12 måneder forud for startdatoen for din uge, der svarer til værdien af din egen samlede bytteværdi.

 

Nogle af vores medlemmer har kun én BytteFerie om året, mens andre bestiller flere, idet de drager fordel af vores regelmæssige bytteværdikampagner.

 

Hvis du efter bestilling af en BytteFerie har bytteværdi tilbage, men ikke tilstrækkeligt til at booke endnu en rejse, så er det muligt at kombinere din bytteværdi fra andre bestillinger inden for en periode på 12 måneder med henblik på at akkumulere tilstrækkelig deponeringskredit til bestilling af endnu en ferie.

 

Vi tilbyder også bytteværdisikring af fremtidige ture, hvis du i sidste øjeblik grundet uforudsete årsager er ude af stand til at gøre brug af din BytteFerie.

 

RCI Points

At være en del af vores RCI Points-familie sikrer, at vores medlemmer på en utrolig fleksibel måde kan bytte deres ferieejerskabsrettigheder til ferier på andre RCI-feriesteder rundt omkring i verden. Dine ferieejerskabsrettigheder tildeles en pointværdi, afhængigt af en række forskellige faktorer som f.eks.:

 

• Udbud og efterspørgsel på dit feriested (hvor populært er dit feriested?).

• Placeringen og kvaliteten af dit feriested.

• Typen og størrelsen af den ejendom, du ejer.

• Den periode, i hvilken du har ferieejerskabsrettigheder.

• Vurderinger på RCI-kommentarkort fra medlemmer, som har været på dit feriested.

 

Du kan leje ekstra point, forlænge dine point, låne point eller spare point, der kan overføres til dit næste "brugsår" og endda låne point fra dit næste "brugsår", hvis det giver dig flere point til at nyde godt af flere BytteFerier.

 

Hvis dette ikke giver dig tilstrækkelig fleksibilitet til at kunne tage på lige præcis den ferie, du ønsker, er et stort plus for RCI Points-medlemmer vores Points Partner-produkt: Byt dine point til storbyferier i europæiske storbyer (inkl. fly og hotel), biludlejning, hotelværelser (inkl. lufthavnshoteller) billetter til seværdigheder og meget mere.

 

Vores Points-medlemmer kan også nyde korte ferier og overnatninger på vores feriesteder i USA.

 

Vi tilbyder endda bytteværdisikring af fremtidige ture, hvis du i sidste øjeblik grundet uforudsete årsager er ude af stand til at gøre brug af din BytteFerie.

 

RCI Platinum

Vores to basismedlemsfordele giver dig også mulighed for at opgradere til RCI Platinum-medlemskab og dermed få adgang til en række RCI-produktprivilegier og -livsstilsfordele. Alt dette får du for et årligt gebyr, der kun udgør en brøkdel af prisen!

 

Som RCI Platinum-medlem får du fordel af prioriteret adgang til meget efterspurgte destinationer, mulighed for indkvarteringsopgraderinger og meget mere. Optjen RCI-medlemsbelønninger på udvalgte RCI-transaktioner som f.eks. EkstraFerier og RCI-gæstekort. RCI Platinum-belønninger krediteres tilbage til din RCI-konto og kan bruges til fremtidige transaktioner med os.