RCI Weeks auf einen Blick

 

 

Afhængig af tilgængelighed og vilkår for medlemskab

 

Dit RCI Weeks-medlemskab giver dig mulighed for at prøve 4.000 omhyggeligt udvalgte tilknyttede feriesteder i over 100 lande.

 

Du kan trygt bestille, vel vidende, at vi har arrangeret timeshare-bytte siden 1974. Det er derfor vores 3,7 millioner medlemsfamilier overlader deres ferieplanlægning til os år efter år. Uanset om du leder efter din drømmeferie, en miniferie med alt inklusive, noget velfortjent vintersolskin eller en smuttur i sidste øjeblik - kan du komme dertil via dit RCI-medlemskab.

 

 

 

 

Bytteprocessen er meget enkel, når man ved hvordan det fungerer. Deponer dine uger så tidligt som muligt med RCI og vælg mellem de ledige uger, som andre medlemmer har deponeret hos RCI, til at bytte med.

 

 

 

 

Det er let at bytte!

 

Deponer - Ved at deponere åbner du op for alle dine byttemuligheder, og det bedste er, at det er helt gratis! Du behøver ikke vide, hvor du vil hen eller hvornår, når du deponerer. Du kan planlægge din BytteFerie på et senere tidspunkt. Derefter deponer din uge på RCI.com eller ved at ringe til os.

 

Søgning efter bytte - Bare gå på nettet for at anmode om dit bytte. Hvis du ikke kan finde den ferie, du leder efter, lige nu, kan du bare tilføje en vedvarende søgning - så fortsætter vi din søgning hver dag, hele ugen. Ellers kan du også ringe til os for at høre mere om dine muligheder.

 

Det er vigtigt at deponere dine uger så tidligt som muligt, fra 2 år til og med 9 måneder forud for startdatoen, for at maksimere din bytteværdi - "deponeringsværdien" er den værdi, der tildeles din deponering, og det, du skal bruge for at foretage dit bytte. Jo mere bytteværdi, du har, jo flere ferier har du adgang til.

 

Byttebekræftelse - Når du har fundet og bestilt din ferie, modtager du bekræftelse med e-mail eller brev. Den bedes du tage med på din BytteFerie.

 

Mere om Bytteværdi...

 

Med RCI ved du altid, hvilke muligheder du har. Med de fleste andre byttetjenester kender du ikke den faktiske bytteværdi af din uge, men med RCI kan du nu udnytte følgende fordele:

 

Transparent bytteværdi - din bytteværdi er den værdi, din uge tildeles af RCI, når du deponerer, hvilket afgør hvilken ledig kapacitet, du kan se, når du søger efter en BytteFerie. Klik her for at høre mere om deponering om bytteværdi.

 

Deponeringskreditter - Hvis du bestiller et bytte med mindre bytteværdi end værdien af din deponerede uge, modtager du en deponeringskredit, som du kan bruge til en fremtidig BytteFerie.

 

Kombinering af deponeringer - Hvis du vil bestille en BytteFerie med en højere bytteværdi end værdien af dine deponeringer, kan du betale et gebyr for at kombinere to eller flere deponeringer eller deponeringskreditter, så du får adgang til endnu flere feriemuligheder.