RCI Hjælp

Få mest muligt ud af dit medlemskab

Feriestedstilbud

Når du søger efter en BytteFerie eller EkstraFerie, skal du huske at tjekke vores aktuelle feriestedstilbud for at se, om der gælder særtilbud for dine foretrukne feriesteder.

Disse tilbud inkluderer typisk besparelser på pakker med alt inklusive, mad og drikkevarer, ture, billetter til forlystelser og spabehandlinger. Du kan normalt bestille dem direkte hos feriestedet, før ankomsten.

Udsalg på EkstraFerier

Vi har tit særtilbud på EkstraFerier, som vi informerer dig om via e-mail, på RCI.com og nogle gange også med posten. En nedsat EkstraFerie giver dig mulighed for at opleve et andet RCI-feriested, uden at bruge din bytteværdi - og samtidig spare penge på den almindelige pris. Vores EkstraFerie-gebyr gælder pr. lejlighed og ikke pr. person, så du kan tage så mange venner og familiemedlemmer med, som der er plads til i lejligheden. Nogle af disse udsalg gælder kun online - endnu en grund til at tilmelde dig og få en medlemskonto på RCI.com!

"Mine tilbud"

Vi giver dig regelmæssigt tilbud på RCI-produkter og -ferier - du kan se dem i feltet "Mine tilbud" i din medlemskonto på RCI.com. Tilbuddene kan omfatte udsalg på EkstraFerier og, for Weeks-medlemmer: rabat på bytteværdier på feriesteder i Europa og resten af verden.

Rabat hos Wyndham-selskabet

RCI er del af Wyndham Worldwide-familien, en af verdens førende ferieselskaber, hvis datterselskaber også omfatter Wyndham Hotels, cottages4you, James Villa Holidays og Hoseasons.
Log ind på din RCI-konto nu for at se, hvordan du kan indløse dine koncernrabatter for RCI-medlemmer:

Wyndham Hotel Group

Wyndham Hotel Group omfatter 15 af verdens førende hotelkæder, inklusive Days Inn®, Howard Johnson®, Ramada Worldwide®, Travelodge®, Wingate® By Wyndham og Wyndham Hotels and Resorts®.

RCI-medlemmer kan få 20 % rabat på den "bedste tilgængelige pris" på deltagende hoteller.

Vilkår og betingelser: Den "bedste tilgængelige pris" er defineret som den bedste, ubegrænsede, offentligt tilgængelige pris på internettet, uden betingelser, for pågældende hotel, dato og indkvartering. Der kan gælde visse begrænsninger. For at indløse dette tilbud bedes du klikke på adressen ovenfor eller ringe til det gratis telefonnummer ovenfor samt identificere dig selv ved reservationen. Tilbuddet kan ikke indløses ved at ringe til hotellet direkte. Der kræves reservation forud. For tilbuddet tages der forbehold for ledige kapacitet på deltagende feriesteder og der kan i visse tilfælde gælde blackout-datoer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller særlige kampagner. Rabatpriserne varierer fra sted til sted, afhængigt af årstiden og gælder ikke for grupper. Tilbuddet er ugyldigt hvor lovgivningen forbyder det og har ingen kontant værdi.

cottages.com

cottages.com tilbyder en række skønne hytter, rustikke landejendomme og moderne lejligheder i Storbritannien samt smukke villaer og "gites" i andre lande - og med flere end 13.000 ferieboliger at vælge imellem, er du sikker på at finde det helt rigtige til dig. Du kan nyde en MiniFerie med 2, 3 eller 4 overnatninger eller et længere ophold med 7 overnatninger eller mere.

RCI-medlemmer kan få 10 % rabat på cottages.com-ferieboliger.

Vilkår og betingelser: Rabatten gælder kun for nye bestillinger og kan ikke bruges sammen med andre tilbud. Rabatten skal indløses via det særlige websted eller via det unikke telefonnummer på webstedet. Rabatten skal indløses ved bestillingen. cottages4yous vilkår og betingelser for bestillinger er gældende. Afhænger af ledig kapacitet.

James Villa Holidays

James Villa Holidays har over 2.500 udsøgte villaer på fantastiske destinationer verden over, med alt lige fra chikke, moderne villaer midt i byen til rustikke afsidesliggende villaer langt fra masseturismen. Her kan du nyde masser af plads, frihed og privatliv, som følger med det at have sin egen villa og private swimmingpool - og der er også mulighed for at bestille aktive Leisure Resort-ferier, magiske ferier i Florida eller noget helt specielt fra "Best of James and Luxury collections".

RCI-medlemmer kan få 10 % rabat hos James Villa Holidays og Villas4You.

Vilkår og betingelser: Rabatten gælder kun for nye bestillinger, kun for indkvartering og kan ikke bruges sammen med andre tilbud, medmindre det godtages af James Villa Holidays. Rabatten på luksusvillaer er maks. 5 %.

Hoseasons

Hoseasons tilbyder en lang række ferier med selvforsyning i Storbritannien, inklusive ferieparker for familier, lodges, bådferier, hytter og lejligheder til storbyferier. Det store udvalg omfatter alt lige fra sjove campingpladser ved havet med omfattende faciliteter på stedet, udsøgte boutiqueagtige lodges med boblebad til jeres helt egen smalle båd på vandvejene.

RCI-medlemmer får 10 % rabat på Hoseasons Parks and Lodges.

Vilkår og betingelser: Tilbuddet gælder kun for nye Hoseasons-bestillinger og rabatten fratrækkes kun prisen for indkvarteringen. Minimumskøb er gældende. Gælder kun for RCI-medlemmer og kan ikke overføres. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet og kan trækkes tilbage til enhver tid.

Landal Greenparks

Landal Green Parks tilbyder afslappede ferieoplevelser med selvforsyning på nogle af de smukkeste steder i Europa. Parkerne i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Schweiz og i Den Tjekkiske Republik har skønne beliggenheder omgivet af naturen. Medlemmer kan få rabat på udvalgte ferieboliger.

*Websteder og/eller opkaldscentre serviceres kun på engelsk. Åbningstiderne er baseret på tiden i London (GMT).

^ Websteder og/eller opkaldscentre serviceres på engelsk, hollandsk, fransk, tysk og ungarsk.

Tilbage til RCI Hjælp