Sådan tilmelder du dig online

På RCI.com-startsiden skal du flytte cursoren til området LOG IND eller TILMELD DIG og så klikke på knappen "RCI-medlemmer - tilmelding online".

How to Register Online

Trin 1: På siden "Tilmeld dig nu" skal du så først indtaste dit medlems-id i relevante felt. Hvis du er RCI Weeks-medlem, er dit medlems-id en række af ni bogstaver og tal (f.eks. 1234-56789), ELLER hvis du er RCI Points-medlem, vil det være et enkelt tal, efterfulgt af mellem et og syv tal (f.eks. 1-2345678).

Brug venligst kun bogstaver og/eller tal, når du angiver dit RCI medlems-id. Sørg for ikke at bruge bindestreger eller mellemrum (f.eks. 12345678) og klik så på "Fortsæt".

How to Register Online

Trin 2: Det medlems-id, du indtastede i trin 1, bliver automatisk udfyldt for dig. Indtast nu dit efternavn i det relevante felt.
Indtast dernæst din e-mail-adresse i feltet nedenfor. Vi er nødt til at bekræfte, at den er korrekt, så du bedes indtaste den igen i det relevante felt.
Vælg endelig dit bopælsland i rullemenuen. Det skal være landet, du boede i, da du tilmeldte dig hos os. Vælg dit land, og klik på "Fortsæt".

How to Register Online

Trin 3: Nu skal du oprette dine personlige login-oplysninger.
Indtast først et entydigt brugernavn på op til 15 tegn.
Hvis det valgte brugernavn allerede er i brug, bliver du bedt om at vælge et andet.
Der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoden, så du skal indtaste præcis det samme hver gang du logger ind, også hvis du bruger små og store bogstaver. Brug venligst ingen specialtegn i din valgte adgangskode, f.eks. "$%&@".
Dernæst skal du oprette en adgangskode på mellem 6 og 15 tegn. Husk ikke at bruge specialtegn, og at der også skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoden. Når du er færdig, er vi nødt til at bekræfte, at din adgangskode er korrekt, så du bedes indtaste den igen i det relevante felt.
Hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, vil vi bede dig om at besvare et sikkerhedsspørgsmål, som du vælger, for at få tilsendt din adgangskode. Derfor bedes du vælge et af de følgende spørgsmål:

• Hvad er din mors pigenavn?
  • Hvad hedder dit kæledyr?
  • Hvor er du født?

Indtast så svaret på dit valgte spørgsmål. Husk, at du skal bruge dit svar, hvis du ønsker at få tilsendt din adgangskode senere hen.
Klik på "Fortsæt".

How to Register Online

Trin 4: Du bedes nu læse RCI's vilkår og betingelser for medlemskab, og sætte kryds i feltet og klikke på "Jeg accepterer", hvis du accepterer disse.
Hvis du har tilmeldt din onlinekonto med SAMME e-mail-adresse, som vi har på dig, kan du logge ind med det samme. Du vil også modtage en e-mail, der bekræfter, at du har tilmeldt en konto.

How to Register Online

Hvis du har tilmeldt dig med en ANDEN e-mail-adresse end den, vi har på dig, sender vi dig straks en e-mail til aktivering. Du skal så klikke på aktiveringslinket, så vi kan bekræfte, at det er din e-mail-adresse.

Hvis du ikke har modtaget en e-mail efter et par sekunder, bedes du tjekke din spam-mappe. Når du har klikket på aktiveringslinket, bliver du automatisk logget ind på RCI.com.

Endelig modtager du en velkomst-e-mail, som bekræftelse på, at du har tilmeldt dig på RCI.com.

Derefter kan du frit udforske vores websted, finde flere oplysninger om dit medlemskab og søge efter ferier.