Sådan får du tilsendt din adgangskode

På RCI.com-startsiden skal du flytte cursoren til området LOG IND eller TILMELD DIG og så klikke på linket "Glemt brugernavn/adgangskode?".

How to Retrieve Your Password

I feltet "Få tilsendt din adgangskode" skal du dernæst indtaste dit RCI.com-brugernavn og klikke på"Fortsæt".

How to Retrieve Your Password

Hvis du har indtastet de korrekte oplysninger, bliver du så bedt om at svare på det sikkerhedsspørgsmål, du valgte, da du tilmeldte dig på RCI.com. Indtast dit svar og klik på "FORTSÆT".

How to Retrieve Your Password

Hvis du har indtastet det korrekte svar, bliver du informeret om, at din adgangskode er blevet tilsendt og hvilken e-mail-adresse, den er blevet sendt til.

Hvis du har glemt svaret på dit sikkerhedsspørgsmål, bedes du kontakte os for assistance.