Sådan får du tilsendt dit brugernavn

På RCI.com-startsiden skal du flytte cursoren til området LOG IND eller TILMELD DIG og så klikke på linket "Glemt brugernavn/adgangskode?".

How to Retrieve Your Username

I feltet "Få tilsendt dit brugernavn" skal du dernæst indtaste dit RCI medlems-id, uden at tilføje mellemrum eller bindestreger. Indtast så dit fornavn, som det fremgår på dit medlemskort, og klik på "Fortsæt".

How to Retrieve Your Username

Hvis du har indtastet de korrekte oplysninger, sender vi en e-mail med dit brugernavn til den e-mail-adresse, vi har på dig.