RCI Hjælp

Sådan får du tilsendt dit brugernavn

Hvis du allerede har oprettet en onlinekonto på på rci.com, og du har glemt dit brugernavn, kan du finde det ved at kigge på dit Weeks- eller Points-kontoudtog, hvor dit brugernavn står øverst og nederst. Dit brugernavn kan også findes i bunden af de e-mails, du modtager fra os.

På RCI.com-startsiden skal du flytte cursoren til området LOG IND eller TILMELD DIG og så klikke på linket "Glemt brugernavn/adgangskode?".

How to Retrieve Your Username

I feltet "Glemt brugernavn" skal du dernæst indtaste dit RCI medlems-id, uden at tilføje mellemrum eller bindestreger. Indtast så dit fornavn, som det fremgår på dit medlemskort, og klik på "Fortsæt".

How to Retrieve Your Username

Hvis du har indtastet de korrekte oplysninger, sender vi en e-mail med dit brugernavn til den e-mail-adresse, vi har på dig.