Ekstra tjenester


Lorem Ipsum

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål om ekstra tjenester

 

> Kan jeg bestille EkstraFerier på nettet?
> Hvad er "sidste minut"-tilbud?
> Kan jeg bestille hoteller via RCI?
> Hvad er EkstraFerier?
> Kan jeg bestille "sidste minut"-tilbud på nettet?
> Kan jeg oprette et gæstekort via nettet?

 

 

Kan jeg bestille EkstraFerier på nettet?


Ja.

Som Weeks-medlem finder du disse under fanen "Søg efter en ferie". Ved at klikke på muligheden "kun EkstraFerier" eller vælge fanen "Ferietilbud" kan du se alle de spændende EkstraFerie-muligheder, der er tilgængelige for dig – med den samme kvalitet som et almindeligt RCI-bytte, men uden at skulle deponere en uge.

RCI Points-medlemmer bør søge under fanen "RCI Points-ferier" og vælge muligheden "Kun EkstraFerier" eller fanen "Ferietilbud' for at finde en passende EkstraFerie. Og husk, at du ikke behøver at bruge dine point for at få fingrene i disse fantastiske ferier


Hvad er "sidste minut"-tilbud?


RCI's "sidste minut"-tilbud er EkstraFerier med særlig meget  rabat, der skal starte inden for de næste 45 dage. Disse tilbud opdateres hele tiden. Indkvarteringer via RCI's "sidste minut"-tilbud kan komme fra RCI-medlemmer, der er nødsaget til at annullere deres ferie i sidste minut, eller RCI Weeks-medlemmer kan have planlagt at bruge deres egen uge i år, men har så i sidste minut skiftet mening og besluttet at deponere sent.  I stedet for at lade disse ferier forblive ubrugte, tilbyder vi dem til fantastiske priser. Du kan bestille "sidste minut"-tilbud via nettet eller ringe til en RCI-guide.


Kan jeg bestille hoteller via RCI?


Som RCI-medlem kan du bruge RCI Travel til at bestille rejseprodukter og tjenester, der passer præcis til dine behov. Bare log ind på RCI.com, vælg fanen "Rejse", hvor du vil lægge mærke til, at det nemt at bestille hoteller, billeje, flybilletter og meget mere! Bemærk venligst, at RCI Travel ikke er tilgængeligt i alle lande.

Tilbage til toppen >

Hvad er EkstraFerier?


EkstraFerier kan fås, uden at man behøver deponere en uge eller bruge sine Points. EkstraFerier fås til fordelagtige priser og kommer fra forskellige kilder, såsom de uger, der bliver i overskud, når et RCI-medlem beslutter at tage på krydstogt i stedet for at holde ferie ved sit eget feriested. Eller når vi har særlig adgang til masser af årstidsbestemt indkvartering i bestemte områder. EkstraFerier kan også tilbydes, efter RCI har været ude og opsnuse særlige medlemstilbud, som man ikke finder andre steder. Der er et fantastisk udbud af ledige EkstraFerier, der kan søges efter på dette websted.

Kan jeg bestille "sidste minut"-tilbud på nettet?


Ja. Weeks-medlemmer finder dem under fanen "Søg efter en ferie", og ved at vælge valgmuligheden "Kun "sidste minut"-tilbud", eller man kan klikke på fanen "Ferietilbud". Points-medlemmer skal klikke på fanen "Ferietilbud" for at bestille en EkstraFerie.

Kan jeg oprette et gæstekort via nettet?


Du kan enten oprette et gæstekort under bestillingsprocessen eller via fanen "Hjem" ved at:

1. Vælge "Ferieplaner"
2. Klikke på "Bekræftede reservationer"
3. Klikke på linket "Opret et gæstekort" ved siden af dit bytte

Tilbage til toppen >