Fejlfinding

Sådan tilmelder du din onlinekonto

Åbn RCI.com og fanen "Log ind eller registrer", og klik så på "Ikke medlem af RCI.com? Tilmeld dig nu!", hvorefter du skal indtaste dit medlems-id, dit efternavn, din e-mail-adresse og det land, du har bopæl i.

Du vil så blive bedt om at oprette et brugernavn og en adgangskode samt indtaste et hemmeligt spørgsmål og svar. Når alle detaljerne er på plads, kan du klikke på knappen "Fortsæt" for at oprette din onlinekonto.

For at kunne bruge din onlinekonto skal du aktivere den – det foregår ved hjælp af et link i en e-mail, som vi sender til dig. Når din konto er aktiveret, bliver du ført tilbage til RCI.com, hvor du kan logge ind på din nye onlinekonto.

Problemer med oprettelse af en onlinekonto

Hvis du har problemer med at oprette en konto, kan det have en lang række årsager. Det kan helt enkelt være på grund af for meget trafik på webstedet – så bedes du bare prøve igen. Hvis du fortsat oplever problemer, bedes du gennemgå følgende tips og oplysninger:

• Brug ikke knappen "Tilbage", når du bevæger dig rundt på webstedet
  • Undgå at bruge gemte links og bogmærker

Da RCI.com opdateres med jævne mellemrum, kan tidligere gemte adresser være forældede. Du bedes i stedet åbne siden ved at indtaste vores adresse www.RCI.com, i adressefeltet øverst på skærmen. Det kan også være en god ide at tømme din computers cache med jævne mellemrum. I Internet Explorer (IE), skal du bare åbne menuen "Værktøjer" og vælge "Internetindstillinger". Klik på fanen "Generelt", "Slet filer" og så dernæst "OK".

• Tjek hvilket browsertype og -version, du bruger. Internet Explorer 9.0 eller nyere fungerer bedst. Hvis du gerne vil se, hvordan du henter en ny browser gratis, bedes du gå til www.microsoft.com
  • Java og cookies skal være aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.

Hvis du fortsat oplever problemer, bedes du kontakte RCI, så vi kan undersøge sagen nærmere. Vi har brug for at vide, hvilken browser du bruger, den præcise ordlyd af fejlmeddelelsen, du har modtaget, og andre detaljer, der kan hjælpe os.

Oprettelse af en adgangskode

Det er vigtigt at vælge en stærk adgangskode for at holde din RCI-konto så sikker som muligt. Her er et par tips, der kan hjælpe:

• Brug mindst 8 tegn. Der kræves mindst 1 tal og maks. 15 tegn er tilladt.
  • Undgå adgangskoder, der er nemme at gætte. Det omfatter ord som "adgangskode", "RCI", "123456" og "hemmelig". Undgå at bruge almindelige ord, dit navn, din e-mail-adresse eller andre personlige oplysninger, som andre nemt kan få adgang til.

Bemærk: Der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoden, så sørg for, at Caps Lock på dit tastatur er slået fra, og husk på, hvilke store bogstaver du vælger at bruge.

Mit brugernavn og min adgangskode genkendes ikke

Hvis du har problemer med at logge ind, bedes du kontrollere, at du har indtastet de korrekte oplysninger – husk at skelne mellem store og små bogstaver. Hvis du stadigvæk ikke kan logge ind, kan du bede om at få tilsendt dine oplysninger ved hjælp af værktøjet "Glemt brugernavn/adgangskode?", der findes på fanen "Log ind" på startsiden på RCI.com.

Glemt brugernavn og adgangskode

Du kan få tilsendt dit brugernavn og din adgangskode ved at klikke på linket "Glemt brugernavn/adgangskode?" på fanen "Log ind".

Hent brugernavn:  På venstre side af den næste side skal du indtaste dit RCI medlems-id og dit fornavn, som det er angivet på dit RCI-medlemskort.

Når du klikker på "Fortsæt", bliver dit brugernavn sendt til den e-mail-adresse, der er tilknyttet din konto.

Hent adgangskode: På højre side af siden "Glemt brugernavn/adgangskode?" skal du indtaste dit brugernavn og klikke på knappen "Fortsæt". Når du har indtastet disse oplysninger, bliver du bedt om at svare på det hemmelige sikkerhedsspørgsmål, som du valgte, da du oprettede din konto. Hvis dit brugernavn, din e-mail-adresse og svart er matcher, får du tilsendt din adgangskode i en e-mail. Når du logger ind, får du også mulighed for at ændre din adgangskode. Husk, at der skelnes mellem store og små bogstaver, når du logger ind.

Hvis du fortsat har problemer med at logge ind på din onlinekonto, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

Når webstedet er langsomt

Til tider kører webstedet lidt langsommere end normalt, og det kan have mange årsager. Det kan skyldes tekniske problemer, men nogle gange kan det hjælpe at slette cachen på din computer for at få hastigheden op. Følge dette link for at få tips til hvordan du gør det:

http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

Hvis du forsat oplever problemer, bedes du ringe til en RCI-guide.

Sådan sletter du din browsers cache

Det er ligeledes vigtigt at slette din browsers cache med jævne mellemrum fordi RCI.com løbende bliver opdateret, så gemte adresser kan være forældede og cachefilerne dirigerer dig til forældede sider. For at undgå disse problemer, er det bedst, hvis du indtaster www.RCI.com hver gang du besøger siden.

Nedenfor har vi anført de nødvendige trin for at slette cachen i de mest populære webbrowsere. Hvis din browser ikke er anført her, bør du kunne finde de nødvendige trin i browserens hjælp eller ved at søge på Google.

Når du følger trinnene, viser din browser evt. også muligheder for at slette gemte adgangskoder og andre elementer – det er ikke nødvendigt, så det er bedst at afmarkere denne mulighed.

Internet Explorer 9 og højere

1. Vælg "Funktioner" (via tandhjulet) > "Sikkerhed" > "Slet browserdata".
    BEMÆRK: Du kan også åbne denne menu ved at trykke på Ctrl + Shift + Slet.
  2. Sørg for at afmarkere "Bevar data om favoritwebsteder" og markere både "Midlertidige internetfiler" og "Cookies". Klik så på "Slet".
  3. Der vises en bekræftelse nederst i vinduet, når cache og cookies er slettet.
  4. Genstart din computer.

Du kan også bruge følgende genvej: Tryk på "Ctrl+Shift+Slet" > Vælg de øverste tre punkter > "Slet"

Microsoft Edge

Hvis du har opgraderet til Windows 10, har du den nye Microsoft Edge-browser.

1. Åbn Microsoft Edge-browseren, klik på Hub-ikonet (tre vandrette linjer på den øverste bjælke) og så "Historik"-ikonet.
  2. Klik derefter på "Ryd hele oversigten".
  3. Vælg så "Cookies og gemte webstedsdata" samt "Cachelagrede data og filer" og klik på "Ryd".

Firefox

1. Klik på Firefox-ikonet og vælg muligheden "Indstillinger".
  2. Skift til fanen "Privatliv" i vinduet "Indstillinger".
  3. Klik på "Ryd seneste historik" under "Historik".
  4. Vælg at rydde "Hele min historik".
  5. I samme vindue afmarkerer du alle felter, med undtagelse af "Cache".
  6. Klik på knappen "Ryd nu".
  7. Så snart filerne er slettet, forsvinder vinduet.

Du kan også bruge følgende genvej: Tryk på "Ctrl+Shift+Slet" > "Cache" > "Ryd nu"

Bemærk: Bemærk, at hvis du havde problemer med din Firefox-browser i version 27, så er de fleste problemer løst i den nyeste version.

Chrome

1. Klik på Chrome-menuen på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg "Indstillinger".
  3. Vælg "Ryd browserdata".
  4. I dialogfeltet, der vises herefter, vælger du de oplysninger, du ønsker at fjerne.
  5. Brug menuen øverst til at vælge de data, du ønsker at slette. Vælg "Altid" for at slette alt.
  6. Klik på "Slet browserdata".

Du kan også bruge følgende genvej: Tryk på "Ctrl+Shift+Slet" > "Slet cache" > "Ryd browserdata"

Safari

På en MAC skal du åbne Safari-menuen og vælge "Tøm cache".

Du kan også bruge følgende genvej: Åbn Safari – "Ctrl+Komma" > "Privatliv" > "Fjern alle websidedata" eller "Safari" > "Nulstil Safari" > "Fjern alle websider"

På WINDOWS – åbn menuen "Rediger" og vælg "Tøm cache".

Du kan også bruge følgende genvej: Klik på "Indstillinger" i Safari > "Cookies og data" > "Fjern"

iPad og iPhone

Hvis du bruger standardbrowseren Safari på din enhed, kan du slette cachefilerne (cookies og data) med følgende tre trin:

1. På startskærmen på din iPad eller iPhone vælger du "Indstillinger".
  2. Vælg muligheden "Safari" og klik på "Fjern cookies og data".
  3. Der vises en meddelelse, hvor du kan bekræfte dit valg.
  4. Klik på "Fjern" for at fortsætte.
  5. Gør det samme for at rydde historikken.
  6. Din iPad arbejder derefter et øjeblik, før processen er færdig.

Hvilken browser fungerer bedst?

RCI bruger teknologi til at se, hvilken webbrowser vores besøgende bruger. Det giver os mulighed for at fortælle dig, hvis du skal opgradere til en nyere version af din browser for at få den bedste mulige oplevelse på vores websted.

Du kan installere eller opdatere en understøttet browser ved at besøge følgende websteder: