Udveksling af meninger

Her hos RCI vil vi altid gerne vide, hvad vores medlemmer synes, og vores websted er ingen undtagelse. Din feedback hjælper os med at give dig den bedste mulige oplevelse, når du bruger webstedet. Det at vi kan fange dine spørgsmål online i realtid er en god måde at undersøge på, hvordan webstedet fungerer og hvordan vi kan arbejde på at forbedre det. Din mening tæller!

Sådan deler du din feedback

Det er virkelig nemt at dele din feedback med RCI. Hold øje med fanen "Feedback" på højre side af websiden, og klik så på linket. Du kan også give feedback, når du er logget ind på din onlinekonto.

For at dele din feedback med os skal du vælge et emne fra rullemenuen i feedbackformularen. Du kan så indtaste den vurdering, du mener vores websted har fortjent med hensyn til oplysninger, design, brugervenlighed og den overordnede oplevelse. Du kan også tilføje kommentarer.

Hvis du gerne vil kontaktes af RCI omkring din feedback, bedes du indtaste dit medlemsnummer i kommentarfeltet. Vi glæder os over både positiv og negativ feedback. Al feedback læses af en konsulent i vores kundeserviceafdeling inden for 24 timers åbningstid.

Hvilken type feedback skal jeg sende?

Feedbackformularens primære funktion er at få overblik over dine meninger om RCI-webstedet, men du kan også indsende din feedback om dine oplevelser som RCI-kunde eller om en ferie for nylig.
Nogle eksempler på feedback fra RCI-medlemmer omfatter:

• Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg tilmelder min konto på RCI.com
  • Jeg var ikke klar over, hvordan man bruger søgefunktionen til at finde en ferie
  • Kan du hjælpe mig med at deponere min uge online?

Det er alle sammen gode eksempler på den slags spørgsmål om webstedet, som vi kan besvare, men vi vil også meget gerne høre dine ideer til hvordan vi kan gøre RCI.com endnu bedre - alle forslag modtages med kyshånd!