ANBEFALEDE FERIESTEDER

Kanariske Øer


 

Canary Islands

 

“Lad solen skinne” burde være mantraet for De Kanariske Øer, for det er et af de mest solbeskinnede rejsemål i Europa.

Øerne er velsignet med sol året rundt takket være deres placering syd for Spanien og vest for Nordafrika. Der er 7 øer, hver skabt igennem tusinder af års vulkansk aktivitet, hvoraf 4 - Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura - er blevet turisternes favoritter.

rsagen er enkel - lange solskinsdage, vidunderlige sandstrande og bugter, et væld af ting at se og gøre samt et herligt natteliv. Øerne er også kendt for de fantastiske golf-faciliteter og nogle af verdens bedste steder at dykke. Dertil kommer nogle mere usædvanlige aktiviteter som at spise måltider, der er tilberedt i midten af en vulkan, vandreture lava tunneler, stjernekigning og svømning i naturlige stenbassiner.

Men hver ø har sin egne karakter, så hvorfor kun besøge en enkelt, når du kan komme til dem alle?

Tenerife er stjernen i øgruppen - den største af øerne med noget for enhver smag - naturelskere, selskabsdyr, vandrere, kulturelskere og børn.

Gran Canaria blander et rustikt landskab med gyldne sandklitter og kønne, små havnebyer.

Så er der Lanzarote - den nok nyeste af øerne, der er skab ved vulkansk aktivitet, hvilket har givet den det meget karakteristiske landskab. Mens Fuerteventuras hvide sand drager selv den mest kritiske elsker af strande.

Blandt øens mindre kendte skatte er enestående mad og drikke - ikke mindst de prisbelønnede vine, der produceres på øen.