ANBEFALEDE FERIESTEDER

Egypten


 

Egypt

 

Siden faraoernes dage har Egypten fortryllet verden, og landet har også i dag en hypnotiserende virkning på besøgende. Til de forunderlige pyramider, Sfinksen og den fantastiske flod, Nilen, kan vi tilføje de fantastiske feriesteder Sharm el-Sheikh og Hurghada.

Sharm el-Sheikhs fantastiske klima byder besøgende velkommen året rundt. Med en placering ved Aqababugten, det varme vand og de farverige koralrev med stimer af tropiske fisk, skilpadder og delfiner, er det en drøm for snorklere og dykkere.

Efter den dag på de gyldne strande og badning i det akvamarine vand, kan du nyde et herligt måltid. I Sharm el-Sheikh findes et enormt udvalg af restauranter, barer og klubber, hvor du virkelig kan give den gas.

Mellem ørknen og Det Røde Havs klare vand ligger Hurghada, der kombinerer afslapning på stranden med oplevelser i Saharaørkenen. Strande med palmer varmer sig i solskin året rundt, og den bedste tid at kommer er mellem april og juni samt i oktober til november. Ud for Hurghada er et godt sted at nyde Det Røde Havs fantastiske verden under vandet - det er et af verdens bedste steder at dykke.

Når dagen bliver til nat må du ikke gå glip af den fantastiske solnedgang over bjergene bag Hurghada - det er den perfekte måde at slutte dagen på. Byens farvelige basar er fuld af personlighed og tingen om priser på alt fra guld til messingting hører til dagens orden.

Ethvert besøg i Egypten bør inkludere et besøg i Kairo og det fantastiske Luxor. I Kairo findes pyramiderne og Sfinksen - antikke monumenter og et testamente fra Egyptens forfædre.

I Luxor findes de bedst bevarede arkæologiske udgravninger i landet og har været kaldt verdens bedste friluftsmuseum. Det indeholder ruinerne af templer i Karnak og Luxor samt gravene fra det egyptiske aristokrati i Kongernes Dal, Dronningernes Dal og Adlens grave.