ANBEFALEDE FERIESTEDER

Florida


 

Florida

 

Solskinstaten Florida er et paradis for enhver, der vil have det sjovt, og kan tilbyde alt det, der skal til for en fantastisk familieferie.

Tag det altid spændende Orlando, hvor verdens mest fantastiske temaparker ligger, fra Disney’s Magic Kingdom og Epcot Centre til Universal Studios, hvor Wizarding World of Harry Potter blot er en af de utrolige attraktioner.

Dertil kommer Seaworld, Islands of Adventure, Busch Gardens, Silver Springs og Gatorland. Blot nævn en attraktion eller interesse - fra skræmmende forlystelser til nuttede dyr - og Florida vil have en park, der kan opfylde ønsket.

Men temaparkerne er blot en af grundene til at besøge denne spændende sydstat. Florida er også populær på grund af sine naturattraktioner som de subtropiske vandveje i Everglades National Park.

Det er sandsynligvis det mest enestående økosystem i USA, hvor der findes utrolig mange forskellige dyr, herunder nordamerikanske hjorte, rødlos, vaskebjørne og et væld af fuglearter. Tag en tur med propelbåd og se skildpadder, hejrer, krokodiller og alligatorer.

I Florida findes også nogle af USA mest spændende byer. Oplev den latinske ånd i det glade Miami, hvor der tales både engelsk og spansk.

Et af byens mange trækplastre er art deco-arkitekturen på South Beach, som også er det perfekte sted at feste. Det er populært at sejle til Miami, og byens havn er en af de største i USA.

Til sammenligning er Fort Lauderdale noget mere stille, men har stadig meget interessant at tilbyde som et herligt netværk af kanaler, som har givet stedet kælenavnet “Amerikas Venedig”.

Byen har desuden en række strande, er et populært yachtingcenter og er hjemsted for det enorme indkøbsparadis Sawgrass Mills.

Du kan ganske vist besøge Florida året rundt, men de bedste måneder er fra november til april, hvor de oprindelige strande, som i den tropiske ferieby Palm Beach, tager sig bedst ud.

Det er meget andet at besøge i denne spændende stat, fra rumverdenen på Cape Canaveral til den skønne natur ved Florida Keys. Der er virkelig noget for enhver i denne verdens feriehovedstad.