ANBEFALEDE FERIESTEDER

Tyskland


 

Germany

 

Tyskland er berømt for sin smukke og afvekslende natur, lange kyster, historiske slotte og enestående arkitektur. Her er der mulighed for enhver form for ferie.

Som en af europas gamle civilisationer har Tyskland mange kulturtilbud og er berømt for sin gamle charme. Samtidig er dette en af kontinentets mest moderne og voksende økonomier.

Man kan besøge Tyskland året rundt - der er strande om sommeren, festivaller om efteråret, ski om vinteren og alpeblomster om foråret.

Ærværdige, hvidkalkede feriesteder ved kysterne med lange strande og øer mod nord. Tyskerne elsker strande så meget, at de om sommeren også laver dem i byer som Berlin, Frankfurt, Hamborg og Køln.

For de mere aktive er Tyskland en oase af muligheder - der er cykling, kanoture, golf, windsurfing, sejlads og langrend. I kontrast hertil er der den stille Schwarzwald - ca. 160 km x 60 km skovbeklædte bjerge og grønne dale, der er en fryd for naturelskere.

Skoven giver dig mulighed for at gå tilbage i tiden, når du støder på over 300 år gamle landsbyer, hvor der i nogle af husene findes traditionelle kuk-ure, som stadig fremstilles af landes dygtigste urmagere.

En endnu mere fredelig mulighed er at besøge vinområderne ved Rheinhessen og Pfalz i den sydvestlige del af landet. Ud over vidunderlig vin er området også en visuel fornøjelse med alpesøer, bjerge med sne på toppen, elegante landsbyer og slotte fra middelalderen.

Hvis du søger forkælelse og wellness har Tyskland en lang tradition for spa- og kursteder. Over hele landet findes termiske kilder, mudderbehandlinger, Thalassoterapibehandlinger og meget mere.

Og intet besøg vil være komplet uden bratwurst og øl eller schnitzel og schnapps - tyskerne ved godt, hvad der smager godt.

Uanset om du ønsker at sejle på søerne, besøge dalene, vandre eller stå på ski i bjergene, ose i berømte byer vil du aldrig løbe tør for ting at foretage dig her i midten af Europa.