ANBEFALEDE FERIESTEDER

Malta


 

Malta

 

Midt i Middelhavets overvældende blå farve er Malta en usædvanlig ø, hvor der er mulighed for en uforglemmelig ferie.

 

Øens forskellighed og varme klima hele året rundt er med til at gøre Malta til et af de populæreste rejsemål i Europa. Her er der mulighed for at holde forskellig slags ferie på en og samme tid med øens natur og arkitektur som en fantastisk baggrund.

 

På øen findes nogle enestående sandstrande, men for det meste er det bugter dækket med runde småsten, hvor vandet altid er klart, varmt og indbydende. I denne del af Middelhavet findes der også rigtig gode steder at dykke og muligheder for at snorkle.

 

Næsten enhver gade, plads og smøge i den kompakte hovedstad Valletta flyder over af historie og charmerende bygninger. Faktisk er noget af det, der gør Malta unik, at så meget af øens historie stadig er synlig i dag.

 

Mdina, den tavse by, er et af øens populæreste turistmål. Denne middelalderby giver et glimt af livet på øen tilbage i tiden. Der ses sjældent biler i gaderne, som er velsignet med paladser og St. Paul katedralens pragt.

 

Hvis der skal ske noget, er Malta et godt sted at ride, vandre, mountainbiking og bjergbestigning. Du kan desuden paraglide og se øen i fugleperspektiv. En anden mulighed er at udnytte Maltas stenede terræn og prøve kræfter med terrænkørsel i en firhjulstrækker.

 

Søsterøerne Gozo og Comino ligger kun en kort bådtur væk og et besøg værd for at opleve deres stille charme.