ANBEFALEDE FERIESTEDER

Introduktion til RCI


 

At være en del af RCIs verden betyder at slappe af på gyldne sandstrande på kyster verden over, at slentre rundt om maleriske søer i skandinaviske skove, at udforske små middelalderbyer ved Middelhavet, at slå ud på nogle af verdens bedste golfbaner, at komme op på de sneklædte bjerge i Alperne eller Aspen, at have det sjovt i nogle af verdens mest berømte temaparker fra Florida til Tenerife, at komme på eventyrlige safariture i Kenya - og mere til. Hvis du ejer en timeshare, er der ikke tvivl om, at RCIs feriebytteprogram virkelig åbner for den mest fantastiske verden af ferieoplevelser for hele familien. Med RCI kan ejerskab af en uges timeshare gøres til en verden af fantastiske oplevelser!

Sean Lowe, managing director RCI Europa, Mellemøsten, Afrika og Indien, forklarer: "Vi lytter til vores medlemmer, og de fortæller os, at de ønsker flere destinationer og typer af indkvartering at vælge imellem. Det primære mål for RCI er at øge vores medlemmers feriemuligheder og give dem flere måder at udnytte deres ejerskab af timeshare for at få de bedst mulige ferier. Også selvom vi har flere feriesteder tilknyttet vores bytteprogram end nogen anden udbyder af bytteferier, kan vi ud fra vores betragtning aldrig få nok!"

RCI opfandt konceptet med at bytte feriested, og til næste år kan vi fejre, at vi i 40 år har sendt ejere af timeshares på fantastiske ferier. Med over 4.000 feriesteder tilknyttet RCI i 100 lande spredt over seks kontinenter kan RCI-medlemskab tilbyde den passionerede rejsende en unik og enestående valgmulighed mellem bytteferier af høj kvalitet. Som en del af Wyndham Worldwide, der er en af verdens største hotel- og ferieboliggrupper, er RCI i den gunstige position, at kunne tilbyde sine medlemmer enestående rabatter på en lang række fantastiske ferieejendomme fra hytter og camping til villaer via dets søsterselskaber, der omfatter Hoseasons, Novasol, cottages4you, James Villa Holidays, Landal GreenParks og Wyndham Hotels.

Sean Lowe tilføjer: "For os er opretholdelsen af høj kvalitet lige så vigtig som at øge antallet af feriesteder, der er til rådighed for vores medlemmer. Vi er stolte af, at 45 % af vores tilknyttede feriesteder har fået tildelt RCI Gold eller Silver Crown status, eller har modtaget en RCI Hospitality Award – der alle er RCIs officielle anerkendelser for høj standard indenfor indkvartering og service. Endnu bedre - det er vores egne medlemmer, som står bag disse kvalitetsvurderinger gennem besvarelser af  vore spørgeskemaer, efter de er kommet hjem fra en RCI ferie.

Hjemmesiden RCI.com er din portal til RCIs verden. Vi håber, at dette bliver begyndelsen på en mindeværdig rejse med RCI for dig og dine kære.