Hvad gør vi for dig?

 

Med mere end 40 års erfaring i bagagen er vi vant til at udvikle os for at imødekomme rejsebranchens skiftende krav. Og selvom Covid-19 er en uvelkommen gæst, er vi fast besluttede på ikke at lade den spolere din ferieglæde.

Vi former vores rejsenetværk, så det passer til vores evigt foranderlige verden – og vi arbejder hårdere end nogensinde før på at sikre, at du får en fantastisk og sikker ferie på vores tilknyttede feriesteder over hele verden.

Klik på de enkelte felter for at få mere at vide om, hvordan vi står klar til at hjælpe dig med at booke, ændre og nyde din ferie på den måde, der passer dig bedst.

Har du allerede bestilt? Open in a new Window

Har du allerede bestilt?

Vi står klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om din eksisterende feriebooking.

Vi har samlet nogle nyttige oplysninger, som kan hjælpe dig med at udforske dine muligheder.

Få flere oplysninger her.

Er du usikker på at bestille? Open in a new Window

Er du usikker på at bestille?

Vi forstår det – og derfor har vi introduceret muligheden for udvidet beskyttelse af dine BytteFerier og ændret vores annulleringspolitik for EkstraFerier.

Få mere at vide om udvidet beskyttelse her.

Læs vores reviderede annulleringspolitik for EkstraFerier her.

De seneste rejseoplysninger Open in a new Window

De seneste rejseoplysninger

Måden, vi rejser på, har måske ændret sig, men det har vores rolle her hos RCI ikke.

Da rejserestriktioner og retningslinjer regelmæssigt bliver ændret, har vi samlet nogle oplysninger og links, som vi håber, du finder nyttige.

Læs vores råd og tips, så du kan blive klar til din ferie.

Har du en kontokredit?

Har du en kontokredit?

Hvis du har en kredit, kan du bruge den til at bestille en BytteFerie eller en EkstraFerie på et af vores mere end 4.200 tilknyttede feriesteder. Kreditter kan også bruges på tilbud!

Udløbsdatoen for din kredit afhænger af, hvornår du bestilte din ferie. Læs afsnittet "Har du allerede bestilt?" ovenfor for at få flere oplysninger.

Du behøver ikke at rejse, før din kredit udløber – du skal blot have bestilt. Kreditter kan også bruges på tilbud!

Føl dig tryg på feriestedet

Føl dig tryg på feriestedet

Vi er hele tiden i kontakt med vores tilknyttede feriesteder om deres øgede indsats for at holde værelser og fællesområder sikre. Mange har fået de lokale myndigheders ord for, at driften af feriestedet er sikker i forhold til Covid-19, og de har egne regler for at beskytte gæsterne, samtidig med at driften fortsætter, så meget som det på sikker vis er muligt.

Læs de seneste Trip Advisor-anmeldelser fra de feriesteder, du kan lide, for at høre om gæsternes førstehåndsoplevelser og se nye billeder. De fleste af vores tilknyttede feriesteder har også deres egne sider på de sociale medier, som de jævnligt opdaterer.

For enhver booking, du foretager, anbefaler vi at du tjekker feriestedets websted inden afrejse. Du kan også kontakte feriestedet direkte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.^

Vi er her for dig

Vi er her for dig

Kontakt vores ekspertrejseguider via telefon eller livechat. De får daglige opdateringer om de seneste rejsevejledninger i forbindelse med Covid-19, og de kan rådgive dig med hensyn til din bestilte ferie.

Vores guider har viden om de forskellige feriesteders tilgængelighed i øjeblikket og vil hjælpe dig med at finde en alternativ destination, så du kan nyde din ferie.

Vi står klar til at hjælpe dig som medlem, så du har alle muligheder for at rejse, spare penge og ikke lade dine fordele udløbe.

Hvad siger vores medlemmer?

Vi er her for dig!

RCI.com

RCI.com

Vi har åbent online døgnet rundt alle ugens dage, så du kan søge, booke og administrere dine rejser, når du vil. Men afbestil ikke online – kontakt os for at sikre, at du får den bedste løsning.

Ferieguider

FERIEGUIDER

Ring til vores lokalkendte guider for at få hjælp og vejledning. Klik videre for at se numre og åbningstider.

* Vilkår og betingelser for udvidet beskyttelse kan læses her

^ Det er feriestedets ansvar at give gæsterne de seneste oplysninger om de faciliteter, der er tilgængelige på dine reservationsdatoer, samt at træffe de relevante sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på stedet. RCI kan ikke påtage sig ansvar for oplysninger, der gives eller udelades af et feriested, eller som omhandler de sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på et feriested.

† RCI Travel drives/repræsenteres af Contemporary Travel Solutions Ltd, virksomhedsnummer 06664958, som har hovedkontor på adressen Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd sælger pakkerejser inkl. fly under ATOL-nummer 11285 og er medlem af ABTA med nummeret P6913. Hvis du køber individuelle rejseløsninger som f.eks. kun overnatning, gælder denne beskyttelse ikke. Alle bestillinger gennem RCI Travel er underlagt deres bestillingsbetingelser. Contemporary Travel Solutions bruger brandnavnet RCI Travel på licens fra RCI Europe. RCI Europe og RCI Travel er separate enheder. RCI Europe leverer ingen form for rejsetjenester og er ikke ansvarlig for produkter eller tjenester, der sælges af RCI Travel eller tilbydes heri. Ikke alle RCI Travel-produkter er tilgængelige i alle lande. Copyright i Storbritannien © 2019 RCI Travel. Alle rettigheder forbeholdes.