Πληροφορίες για την RCI

About Us

 

Το 1974, ο Jon και η Christel De Haan άρχισαν να προσδίδουν μεγαλύτερη αξία στην εμπειρία ιδιοκτησίας χρονομεριδίου, όταν πρωτοπόρησαν με την ιδέα της ανταλλαγής διακοπών. Οι De Haans ανέπτυξαν ένα σύστημα που επέτρεπε στους ιδιοκτήτες να ανταλλάξουν τον χρόνο στο δικό τους συγκρότημα με διαμονή σε διαφορετικό συγκρότημα που συμμετείχε στο πρόγραμμα ανταλλαγής τους. Έτσι, δημιούργησαν ένα νέο επίπεδο ευελιξίας και επιλογών σε όσους ήταν ιδιοκτήτες κατοικιών διακοπών – οι πρώτοι ιδιοκτήτες χρονομεριδίων. Περίπου μισό αιώνα αργότερα, εκατομμύρια ατόμων απολαμβάνουν τώρα το όφελος και την ελευθερία που χαρίζει η ιδιοκτησία χρονομεριδίου και η συνδρομή σε δίκτυο ανταλλαγής διακοπών.

 

Σήμερα, διατηρούμε την παγκόσμια ηγετική παρουσία μας στην παροχή υπηρεσιών ανταλλαγής διακοπών, παρέχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο ανταλλαγής διακοπών σε συγκρότημα στον κόσμο. Κυρίως, όμως, παρέχουμε μια σειρά απαράμιλλων προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν το επίπεδο ζωής στους χώρους αναψυχής των μελών μας. Αυτοί είναι οι λόγοι που όλο και περισσότερα συγκροτήματα εμπιστεύονται εμάς για τις υπηρεσίες ανταλλαγής διακοπών που παρέχουμε στους ιδιοκτήτες τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στον κόσμο.

 

Το ακρώνυμο RCI σημαίνει Resort Condominiums International. Ανήκουμε στη Wyndham Destination Network, μία από τις μεγαλύτερες επωνυμίες φιλοξενίας στον κόσμο. Με παρουσία σε έξι ηπείρους, η Wyndham έχει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο συγκροτημάτων με παγκοσμίως γνωστές επωνυμίες και εξυπηρετεί σχεδόν πέντε εκατομμύρια οικογένειες κάθε χρόνο με τις διακοπές τους. Σε συνεργασία με τις άλλες εταιρείες του ομίλου Wyndham, έχουμε πρόσβαση σε όλη την τεχνογνωσία, εμπειρία και υποστήριξη που χρειάζεται για να διασφαλίσουμε ότι τα μέλη μας αποκτούν τις εμπειρίες διακοπών εξαιρετικής ποιότητας που τους αξίζουν.

 

Μέσα από τα τρία βασικά προγράμματα ανταλλαγής, RCI Weeks, RCI Points και The Registry Collection, βοηθάμε τα μέλη μας να αποδράσουν για να εξερευνήσουν τον κόσμο από σχεδόν 4.500 συνεργαζόμενα συγκρότημα σε πάνω από 100 χώρες. Τα μέλη μπορούν, επίσης, να απολαμβάνουν και άλλες σημαντικές προσφορές και εξοικονομήσεις σε διακοπές με μετρητά αποκλειστικά για μέλη – Προσφορές της Τελευταίας Στιγμής και Έξτρα Διακοπές της RCI – χωρίς να χρησιμοποιούν τις εβδομάδες ή πόντους τους για να απολαύσουν μια επιπλέον απόδραση. Ως μέλος της RCI, υπάρχουν πολλές άλλες ταξιδιωτικές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε, συμπεριλαμβανομένων των κρουαζιέρων, ξεναγήσεων και αποδράσεων σε ξενοδοχεία πόλεων, καθώς και πολλά επιπλέον προνόμια που σχετίζονται με διακοπές και τον τρόπο διαβίωσης μέσω της Platinum συνδρομής στην RCI.

 

Στην RCI, κατανοούμε ότι, ανεξαρτήτως του πόσο απασχολημένοι μπορεί να είστε, λατρεύετε τον χρόνο που ξεκλέβετε κάθε χρόνο για να κάνετε ένα διάλειμμα και να ζήσετε στιγμές με όσους αγαπάτε που θα αποτυπωθούν ως αναμνήσεις που θα θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε τις στιγμές που θα θυμάστε για πάντα – επειδή οι διακοπές σας είναι το παν για μας!