Μοναδικές διακοπές για εσάς, κάθε φορά

RCI Holidays and Products

Η ιδιοκτησία καταλυμάτων διακοπών σάς προσφέρει κάθε χρόνο εγγυημένες διακοπές αλλά και πολλά περισσότερα. Το πρόγραμμα "Ανταλλαγής διακοπών" παρέχει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα καταλύματα άλλων μελών σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, πληρώνοντας ένα συμβολικό ποσό.

 

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε διακοπές περισσότερες από μία φορά χάρη σε μία μόνο ιδιοκτησία, καθώς όλες οι κατάλληλες ιδιοκτησίες έχουν αξία εκφρασμένη σε πόντους ή σε Συναλλακτική δύναμη.

 

Χάρη στον ασυναγώνιστο κατάλογο συγκροτημάτων, μπορούμε να σας παρέχουμε ευέλικτες επιλογές διακοπών για μια ολόκληρη ζωή σε 4.000 συνεργαζόμενα καταλύματα και σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου.

 

Τα μέλη μας μπορούν, επίσης, να απολαύσουν εκπληκτικές τιμές για Επιπλέον διακοπές στα ίδια καταπληκτικά συγκροτήματα της RCI, εξοικονομώντας Συναλλακτική Δύναμη και πόντους.Οι ευκαιρίες σας για διακοπές είναι ατελείωτες, καθώς τακτικά κάνουμε εκπτώσεις Επιπλέον διακοπών κατά τη διάρκεια του έτους, Προσφορές τελευταίας στιγμής αλλά και την δημοφιλή έκτακτη προσφορά κατά την οποία με την αγορά ενός πακέτου διακοπών λαμβάνετε ένα ακόμη πακέτο δωρεάν!

 

Ως μέλη της RCI μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εκπτώσεις μας στη μητρική μας εταιρεία Wyndham Worldwide που είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της φιλοξενίας στον κόσμο. Έτσι έχετε στη διάθεσή σας οικονομικά πακέτα διακοπών σε κορυφαία καταλύματα σε όλο τον κόσμο όπως στα James Villas, Landal GreenParks και Wyndham Hotels.

 

Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Ανταλλαγής διακοπών, το Πιστοποιητικό φιλοξενούμενου σας επιτρέπει να μεταβιβάσετε την Ανταλλαγή διακοπών στην οικογένεια ή τους φίλους σας, ώστε απολαύσουν και εκείνοι τα προνόμια της RCI.

 

Σας προσφέρουμε δύο επιλογές συνδρομής με ετήσια χρέωση:

 

RCI Weeks

Αν αναζητάτε μια εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε διακοπές σε όλο τον κόσμο, σε ποιοτικά καταλύματα με λίγα χρήματα, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να υποβάλετε τις Εβδομάδες του δικού σας συγκροτήματος στο καταθετήριο Ανταλλαγής διακοπών και ως αντάλλαγμα να κάνετε κράτηση Εβδομάδας στο συγκρότημα ενός άλλου μέλους.

 

Κατά την κατάθεση της Εβδομάδας για το δικό σας κατάλυμα, εκχωρείται μια αξία Συναλλακτικής δύναμης. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για όσες Ανταλλαγές διακοπών επιθυμείτε εντός δύο ετών από την ημερομηνία έναρξης της "Εβδομάδας στο δικό σας συγκρότημα" ή 12 μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης της "Εβδομάδας ιδιοκτησίας σας", κάτι που θα αυξήσει την συνολική αξία της Συναλλακτικής σας δύναμης.

 

Μερικά από τα μέλη μας αξιοποιούν μόνο μία Ανταλλαγή Διακοπών το χρόνο, ενώ άλλα κάνουν κράτηση σε πολλές Ανταλλαγές επωφελούμενοι από τις τακτικές προσφορές έκπτωσης για τη Συναλλακτική δύναμη.

 

Αν σας απομείνει Συναλλακτική δύναμη μετά τις κρατήσεις Ανταλλαγής διακοπών, αλλά δεν επαρκεί για να κάνετε κράτηση για άλλο ταξίδι, μπορείτε να συνδυάσετε την εναπομείνασα Συναλλακτική δύναμη από άλλες κρατήσεις εντός 12 μηνών ώστε να αποκτήσετε πιστωτικό υπόλοιπο κατάθεσης για άλλες διακοπές.

 

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε την Ανταλλαγή διακοπών αναπάντεχα, την τελευταία στιγμή, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προστατέψετε τη Συναλλακτική σας δύναμη για μελλοντικά ταξίδια.

 

RCI Points

Στο πλαίσιο του προγράμματος Points της RCI μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε την ιδιοκτησία των διακοπών σας με άλλα συγκροτήματα της RCI σε όλο τον κόσμο. Η ιδιοκτησία διακοπών έχει λάβει αξία πόντων, η οποία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 

• Την προσφορά και τη ζήτηση του συγκροτήματός σας (πόσο δημοφιλές είναι το συγκρότημά σας;).

• Την τοποθεσία και την ποιότητα του συγκροτήματος.

• Τον τύπο και το μέγεθος της ιδιοκτησίας σας.

• Την περίοδο του έτους, η οποία σας ανήκει.

• Τις παρατηρήσεις στις κάρτες σχολίων από τα μέλη που έχουν μείνει στο συγκρότημά σας.

 

Μπορείτε να νοικιάσετε πρόσθετους πόντους, να παρατείνετε την ισχύ των πόντων σας, να δανειστείτε πόντους ή να τους κρατήσετε ώστε να τους μεταφέρετε στο επόμενο "Έτος χρήσης". Ακόμη, μπορείτε να δανειστείτε πόντους από το επόμενο "Έτος χρήσης" για να αποκτήσετε επιπλέον πόντους και να απολαύσετε περισσότερες Ανταλλαγές διακοπών.

 

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε την ευελιξία να κάνετε τις διακοπές που επιθυμείτε, το πρόγραμμα Points της RCI προσφέρει στα μέλη του τα προϊόντα Συνεργατών του Προγράμματος Points: Ανταλλάξτε τους πόντους σας με αποδράσεις στην πόλη (συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων και του ξενοδοχείου), νοικιάστε αυτοκίνητο ή δωμάτια ξενοδοχείου (συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων αεροδρομίου), αποκτήστε εισιτήρια για αξιοθέατα και πολλά άλλα.

 

Τα μέλη του προγράμματος Points μπορούν, επίσης, να κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα και να διανυκτερεύσουν στα συγκροτήματά μας στις ΗΠΑ.

 

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε την Ανταλλαγή διακοπών αναπάντεχα, την τελευταία στιγμή, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προστατέψετε τους πόντους σας για μελλοντικά ταξίδια.

 

RCI Platinum

Οι δύο επιλογές συνδρομής σάς δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την συνδρομή σας στην RCI σε Platinum και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα προνομίων και οφελών για προϊόντα και επιλογές lifestyle με ετήσιο κόστος, και αυτή είναι μόνο η αρχή!

 

Ως μέλη με συνδρομή RCI Platinum μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διαθεσιμότητα της προτεραιότητας πρόσβασης σε περιζήτητους προορισμούς, από τις ευκαιρίες για δωρεάν αναβαθμίσεις μονάδων και πάρα πολλά ακόμα. Όταν κάνετε επιλεγμένες συναλλαγές μέσω της RCI, κερδίζετε Επιβραβεύσεις Platinum συμπεριλαμβανομένων των Επιπλέον διακοπών και των