Πληροφορίες για το πρόγραμμα RCI Weeks

 

 

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τους όρους συνδρομής

 

Η συνδρομή σας στο πρόγραμμα Weeks της RCI σάς παρέχει την ελευθερία να εξερευνήσετε πάνω από 4.000 προσεκτικά επιλεγμένα συνεργαζόμενα συγκροτήματα σε περίπου 100 χώρες.

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση νιώθοντας τη σιγουριά ότι η RCI διοργανώνει Ανταλλαγές χρονομεριδίων από το 1974. Για αυτό οι οικογένειες των 3,7 εκατομμυρίων μελών μας μάς εμπιστεύονται τα προγράμματα διακοπών τους για χρόνια τώρα. Αν αυτό που ψάχνετε είναι οι διακοπές των ονείρων σας, μια εξόρμηση all-inclusive, ένα διάλειμμα σε ηλιόλουστο χειμερινό προορισμό που κερδίσατε επάξια ή μια απόδραση της τελευταίας στιγμής, με τη Συνδρομή σας στην RCI θα βρείτε τον προορισμό της επιλογής σας.

 

Η διαδικασία ανταλλαγής είναι απλή όταν ξέρετε πώς γίνεται. Καταθέστε την εβδομάδα ή τις εβδομάδες σας το συντομότερο δυνατό μέσω της RCI και επιλέξτε ανάμεσα στις διαθέσιμες εβδομάδες που έχουν κατατεθεί από άλλα μέλη για να κάνετε την ανταλλαγή σας.

 

Η ανταλλαγή γίνεται εύκολα!

 

 

 

 

Κατάθεση - Η κατάθεση ξεκλειδώνει όλες τις ευκαιρίες ανταλλαγής που έχετε και αυτό που μετρά είναι ότι η κατάθεση είναι εντελώς δωρεάν! Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πού ή πότε θέλετε να ταξιδέψετε όταν κάνετε Κατάθεση. Μπορείτε να προγραμματίσετε την Ανταλλαγή των Διακοπών σας για αργότερα. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση της εβδομάδας σας στη διαδικτυακή τοποθεσία RCI.com ή καλώντας μας.

 

 

 

 

Αναζήτηση Ανταλλαγής - Απλά επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία για να ζητήσετε την Ανταλλαγή σας. Αν δεν υπάρχουν οι διακοπές που θέλετε, απλά προσθέστε μια συνεχή αναζήτηση και εμείς θα συνεχίσουμε να εκτελούμε την αναζήτηση για εσάς όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Διαφορετικά, καλέστε μας και θα συζητήσουμε μαζί σας τις επιλογές που έχετε.

 

 

 

 

Είναι σημαντικό να καταθέσετε την εβδομάδα ή τις εβδομάδες σας όσο πιο έγκαιρα γίνεται, έως 2 έτη πριν από την ημερομηνία έναρξης, για να μεγιστοποιήσετε τη Συναλλακτική Δύναμή σας – η «Συναλλακτική Δύναμη Κατάθεσης» είναι η αξία που εκχωρείται στην κατάθεσή σας και αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε την ανταλλαγή σας. Όσο περισσότερη συναλλακτική δύναμη έχετε, σε τόσο περισσότερες διακοπές θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.

 

 

 

 

Επιβεβαίωση Ανταλλαγής - Όταν ολοκληρώσετε το αίτημα διακοπών σας, θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομικώς. Να την έχετε μαζί σας στις διακοπές που κάνετε με την ανταλλαγή διακοπών.

 

 

 

Δυο λόγια για τη Συναλλακτική Δύναμη...

 

 

 

 

 

 

Με τις περισσότερες άλλες εταιρείες ανταλλαγής, δεν θα ξέρετε ποια ακριβώς είναι η αξία ανταλλαγής της εβδομάδας σας, αλλά με την RCI ξέρετε ακριβώς την αξία αυτή και τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ακόλουθα προνόμια:

 

 

 

 

Διαφάνεια Συναλλακτικής Δύναμης - η Συναλλακτική Δύναμή σας είναι η αξία την οποία εκχωρεί η RCI στην εβδομάδα σας κατά το χρόνο Κατάθεσης και η οποία καθορίζει τη διαθεσιμότητα της Ανταλλαγής που βλέπετε, όταν κάνετε αναζήτηση για μια Ανταλλαγή Διακοπών. Για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με τη Συναλλακτική Δύναμη Κατάθεσης και Ανταλλαγής, κάντε κλικ εδώ.

 

Πιστωτικά Υπόλοιπα Κατάθεσης - Αν κάνετε κράτηση μιας Ανταλλαγής Διακοπών με Συναλλακτική Δύναμη μικρότερη από αυτή που έχει η κατατεθειμένη εβδομάδα σας, θα λάβετε Πιστωτικό Υπόλοιπο Κατάθεσης για να το χρησιμοποιήσετε έναντι μιας μελλοντικής Ανταλλαγής Διακοπών.

 

 

 

 

Συνδυασμός Καταθέσεων - Αν θέλετε μια Ανταλλαγή Διακοπών με Συναλλακτική Δύναμη μεγαλύτερη από αυτή που έχει οποιαδήποτε κατάθεσή σας, μπορείτε να καταβάλετε το αντίστοιχο κόστος για να συνδυάσετε δύο ή περισσότερες από τις Καταθέσεις σας ή τα Πιστωτικά Υπόλοιπα Κατάθεσης που έχετε και έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες επιλογές διακοπών.