RCI Βοηθεια

Αποκομίστε τα μέγιστα οφέλη από τη συνδρομή σας

Προσφορές συγκροτημάτων

Όταν κάνετε αναζήτηση για την Ανταλλαγή ή τις Έξτρα Διακοπές σας, βεβαιωθείτε ότι ελέγξατε τις τρέχουσες Προσφορές Συγκροτημάτων μας για να δείτε εάν υπάρχουν τυχόν ειδικές προσφορές στα συγκροτήματα της αρεσκείας σας.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν, κατά κανόνα, εκπτώσεις που σας εξοικονομούν χρήματα σε πακέτα «All Inclusive», φαγητό και ποτά, ξεναγήσεις, εισιτήρια σε αξιοθέατα και θεραπείες spa. Μπορείτε, συνήθως, να κάνετε κράτηση απευθείας από το συγκρότημα, πριν από την άφιξή σας.

Προσφορές στις Έξτρα Διακοπές

Κάνουμε συχνά ειδικές προσφορές σε Έξτρα Διακοπές, για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διαδικτυακή τοποθεσία RCI.com και μερικές φορές μέσω έντυπου υλικού που αποστέλλεται ταχυδρομικώς. Οι Έξτρα Διακοπές με έκπτωση σας παρέχουν την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία σε ένα άλλο συγκρότημα της RCI, χωρίς να χρησιμοποιηθεί η Συναλλακτική Δύναμή σας – καθώς και να κερδίσετε μείωση της κανονικής τιμής. Η χρέωση για τις Έξτρα Διακοπές αφορά το διαμέρισμα και δεν χρεώνεται ανά άτομο, για αυτό μπορείτε να έχετε μαζί σας όσα άτομα από το φιλικό και το οικογενειακό περιβάλλον σας μπορεί να φιλοξενήσει το διαμέρισμα. Ορισμένες από αυτές τις προσφορές διατίθενται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά – ένας ακόμα λόγος για να εγγραφείτε και να ανοίξετε έναν λογαριασμό ως μέλος στη διαδικτυακή τοποθεσία RCI.com!

«Οι προσφορές μου»

Σας παρέχουμε τακτικές προσφορές σε προϊόντα και διακοπές της RCI – μπορεί να τα δείτε στο πλαίσιο «Οι προσφορές μου» στον λογαριασμό μέλους στη διαδικτυακή τοποθεσία RCI.com. Οι προσφορές μπορεί να περιλαμβάνουν χαμηλές τιμές στις Έξτρα Διακοπές, για τα μέλη του προγράμματος Weeks, εκπτώσεις στη Συναλλακτική Δύναμη σε ευρωπαϊκά συγκροτήματα ή σε συγκροτήματα ανά τον κόσμο.

Εκπτώσεις της εταιρείας Wyndham

Η RCI ανήκει στην οικογένεια Wyndham, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διακοπών του κόσμου και της οποίας οι θυγατρικές περιλαμβάνουν, επίσης, τις Wyndham Hotels, cottages4you, James Villa Holidays και Hoseasons.
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας της RCI για να μάθετε πώς θα εξαργυρώσετε τις εκπτώσεις που προσφέρουν οι εταιρείες του ομίλου στα μέλη της RCI:

Wyndham Hotel Group

Ο όμιλος Wyndham Hotel Group αποτελείται από 15 από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Days Inn®, Howard Johnson®, Ramada Worldwide®, Travelodge®, Wingate® By Wyndham και Wyndham Hotels and Resorts®.

Τα μέλη της RCI μπορούν να απολαύσουν 20% έκπτωση στην «Καλύτερη διαθέσιμη τιμή» σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία.

Όροι και Προϋποθέσεις: Ως «Καλύτερη διαθέσιμη τιμή» ορίζεται η καλύτερη δημόσια διαθέσιμη τιμή στο διαδίκτυο που δεν υπάγεται σε περιορισμούς και δεν πληροί οποιουσδήποτε όρους για το ξενοδοχείο, την ημερομηνία και τα καταλύματα που ζητήσατε. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Για να εξαργυρώσετε αυτή την προσφορά, κάντε κλικ στην παραπάνω διεύθυνση URL ή καλέστε τον παραπάνω αριθμό τηλεφώνου για ατελείς κλήσεις και αναφέρετε το αναγνωριστικό κατά το χρόνο της κράτησης. Η προσφορά δεν ισχύει εάν καλέσετε το ξενοδοχείο απευθείας. Απαιτούνται προκρατήσεις. Η προσφορά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα σε συμβεβλημένες τοποθεσίες και μπορεί να ισχύει σε ορισμένες ημέρες που συνήθως δεν ισχύουν προσφορές (blackout). Η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις, προσφορές ή ειδικές προωθητικές ενέργειες. Οι τιμές με έκπτωση διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και τη χρονική περίοδο του έτους και δεν ισχύουν για γκρουπ. Η προσφορά είναι άκυρη στις περιπτώσεις που απαγορεύεται από το νόμο και δεν έχει αξία σε μετρητά.

cottages.com

Η cottages.com προσφέρει διάφορες υπέροχες αγροτικές κατοικίες, χωριάτικα σπίτια και μοντέρνα διαμερίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και πανέμορφες βίλες και εξοχικά στο εξωτερικό – και σε πάνω από 13.000 επιλογές καταλυμάτων, σίγουρα θα βρείτε κάτι που είναι ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να απολαύσετε μια μικρή απόδραση 2, 3 ή 4 διανυκτερεύσεων ή μεγαλύτερη διαμονή 7 ή περισσότερων διανυκτερεύσεων.

Τα μέλη της RCI μπορούν να απολαύσουν 10% έκπτωση σε καταλύματα της cottages.com.

Όροι και Προϋποθέσεις: Οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες κρατήσεις μόνο και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Η κράτηση πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω της αποκλειστικής διαδικτυακής τοποθεσίας ή μέσω του μοναδικού αριθμού τηλεφώνου στη διαδικτυακή τοποθεσία. Η έκπτωση πρέπει να ισχύει κατά το χρόνο κράτησης. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις της cottages4you. Υπόκειται σε διαθεσιμότητα.

James Villa Holidays

Η εταιρεία James Villa Holidays διαθέτει πάνω από 2.500 επιλεγμένες βίλες σε κάθε εξαιρετικό προορισμό του κόσμου που περιλαμβάνουν από σικάτες μοντέρνες βίλες σε πολυσύχναστες περιοχές μέχρι χωριάτικα καταλύματα μακριά από τουριστικούς χώρους. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον χώρο, την ελευθερία και την ιδιωτικότητα που σας παρέχεται όταν έχετε τη δική σας βίλα και ιδιωτική πισίνα, αλλά υπάρχει και η επιλογή των διακοπών σε συγκροτήματα που διαθέτουν μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων αναψυχής, των μαγικών διακοπών στη Φλόριντα ή κάτι λίγο ξεχωριστό από τις συλλογές καλύτερων και πολυτελών καταλυμάτων της James.

Τα μέλη της RCI μπορούν να κερδίσουν 10% έκπτωση σε καταλύματα των James Villa Holidays και Villas4You.

Όροι και Προϋποθέσεις: Η έκπτωση ισχύει για νέες κρατήσεις μόνο, για κατάλυμα μόνο, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά, εκτός αν αυτό αλλάξει κατά τη διακριτική ευχέρεια της James Villa Holidays. Το ανώτατο όριο της έκπτωσης σε πολυτελείς βίλες είναι 5%.

Hoseasons

Η εταιρεία Hoseasons προσφέρει πληθώρα διακοπών σε πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα (self-catering) στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των πάρκων για οικογενειακές διακοπές, σαλέ, διακοπών εν πλω, αγροτικών κατοικιών και διαμερισμάτων για αποδράσεις σε μεγαλουπόλεις. Το ευρύ φάσμα περιλαμβάνει παραλιακά πάρκα για τροχόσπιτα με πολλά είδη ψυχαγωγίας σε εγκαταστάσεις εντός των πάρκων, επιλεγμένες συστάδες χωριάτικων πολυτελών σαλέ με υδρομασάζ μέχρι το δικό σας πολύ στενό πλωτό μέσο για να μετακινηθείτε σε θαλάσσια κανάλια.

Τα μέλη της RCI μπορούν να απολαύσουν 10% έκπτωση σε πάρκα και σαλέ της Hoseasons.

Όροι και Προϋποθέσεις: Η προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις στη Hoseasons μόνο και σας πιστώνεται στο κόστος ενοικίασης του καταλύματος μόνο. Απαιτείται η δαπάνη ελάχιστου ποσού. Διατίθενται σε μέλη της RCI μόνο και δεν μεταβιβάζεται. Εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και μπορούν να αποσυρθούν οποιαδήποτε στιγμή.

Landal Greenparks

Η εταιρεία Landal Green Parks προσφέρει ανέμελες διακοπές σε πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα (self-catering) σε διάφορα πανέμορφα μέρη της Ευρώπης. Τα πάρκα της στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στη Γερμανία, στην Αυστρία, στην Ελβετία και στην Τσεχία βρίσκονται σε εντυπωσιακές τοποθεσίες μέσα σε ένα φυσικό τοπίο. Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταλύματα.

*Η εξυπηρέτηση στις διαδικτυακές τοποθεσίες ή και στα κέντρα επικοινωνίας πελατών γίνεται στα αγγλικά. Οι ώρες λειτουργίες που εμφανίζονται βασίζονται σε ώρα Λονδίνου (ώρα Γκρήνουιτς).

^ Η εξυπηρέτηση στις διαδικτυακές τοποθεσίες ή και στα κέντρα επικοινωνίας πελατών γίνεται στα αγγλικά, στα ολλανδικά, στα γαλλικά, στα γερμανικά και στα ουγγρικά.

Επιστροφή στη σελίδα Βοήθειας της RCI