Γιατί να γίνετε μέλος της RCI;

what are the benefits of buying timeshare holidays

Εάν ήδη έχετε ένα χρονομερίδιο και θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη που σας παρέχει, με το γίνετε μέλος μας θα έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε αμέτρητες ευκαιρίες διακοπών!

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Η RCI είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Ανταλλαγής χρονομεριστικών Διακοπών στον κόσμο. Με σχεδόν 4.500 συνεργαζόμενα συγκροτήματα σε πάνω από 100 χώρες – καθώς και με πρόσβαση σε επιλεγμένα καταλύματα από εταιρείες του ομίλου μας, συμπεριλαμβανομένων των James Villa Holidays, Cottages.com, Landal GreenParks και των συνεργατών κρουαζιέρας – δε θα βρείτε τόσες επιλογές αλλού όσον αφορά προορισμούς και εμπειρίες.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Εάν είστε ήδη ιδιοκτήτης χρονομεριδίου και θα θέλατε να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτό όσον αφορά τις επιλογές διακοπών και τα προνόμια συνδρομής, η συνδρομή σας στην RCI σας παρέχει πρόσβαση σε σχεδόν 4.500 ακίνητα στα συνεργαζόμενα συγκροτήματά της σε πάνω από 100 χώρες. Η προσθήκη της εβδομάδας χρονομεριδίου σας στο δίκτυό μας καταλυμάτων Ανταλλαγής Διακοπών θα μπορούσε να σας πάει διακοπές μία ή δύο φορές σε προορισμούς ανά τον κόσμο – και αυτό για την ίδια προμήθεια ανταλλαγής ανά ακίνητο την εβδομάδα..

 

Ανάλογα με την επιλογή συνδρομής που έχετε κάνει (πρόγραμμα RCI Weeks ή RCI Points) και το μέγεθος, την τοποθεσία και την ζήτηση του διαμερίσματος και της εβδομάδας σας, στο χρονομερίδιό σας αποδίδεται αξία συναλλακτικής δύναμης ή πόντων της RCI. Απλά, κάνετε κράτηση διακοπών αξίας ίσης ή μικρότερης και καταβάλλετε την προμήθεια ανταλλαγής. Εάν θέλετε πραγματικά ξεχωριστές διακοπές για μια οικογένεια ή ίσως για να μείνετε σε συγκρότημα αξίας μεγαλύτερης της αξίας της συναλλακτικής δύναμης ή των πόντων σας, η RCI σας επιτρέπει να συνδυάζετε τις εβδομάδες σας από ένα έτος χρήσης σε άλλο, ή να εξοικονομήσετε και να δανειστείτε από τους πόντους που σας κατανέμονται ετησίως για να κάνετε τις διακοπές που ονειρεύεστε.

 

Μπορείτε πάντα να κάνετε, επίσης, «ανταλλαγή προς τα κάτω», δηλαδή, η διαμονή μιας εβδομάδας ιδιοκτησίας υψηλής αξίας μπορεί να ανταλλαγεί με δύο ή τρεις ανταλλαγές διακοπών της RCI μικρότερης αξίας.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Ως μέλος της RCI, καθώς και με πρόσβαση στο δίκτυο Ανταλλαγής Διακοπών μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από σημαντικές εκπτώσεις στις διακοπές σε μετρητά. Οι Προσφορές της Τελευταίας Στιγμής και οι Έξτρα Διακοπές σας παρέχουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τις εβδομάδες ή τους πόντους σας. Προσφέρουμε, επίσης, μειώσεις στην αξία των πόντων για κράτηση της τελευταίας στιγμής και προσφορές ανταλλαγής με εκπτώσεις που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα πιστωτικά υπόλοιπα ή εναπομείναντες πόντους που μπορεί να έχετε – οπότε τίποτα δεν πάει χαμένο!

 

Ως μέλος της RCI, μπορείτε να απολαύσετε ακόμα περισσότερα προνόμια, όπως:

 

Προσφορές συγκροτημάτων – εκπτώσεις που σας εξοικονομούν χρήματα σε πακέτα, φαγητό και ποτά, ξεναγήσεις, εισιτήρια σε αξιοθέατα και θεραπείες spa.

Οι προσφορές μου – Κάθε μέλος αποκτά ηλεκτρονικό λογαριασμό όταν γίνεται μέλος της RCI. Οι «Οι προσφορές μου» είναι εξοικονομήσεις σε προϊόντα και διακοπές της RCI, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών σε Έξτρα Διακοπές, εκπτώσεων στη συναλλακτική δύναμη και εξοικονομήσεις στην προμήθεια ανταλλαγής, μόνο μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας.

Ανταλλαγή Διακοπών Κρουαζιέρας –χρησιμοποιήστε τις Εβδομάδες ή τους Πόντους σας για να διαλέξετε Ανταλλαγές Διακοπών Κρουαζιέρας ανά τον κόσμο από μια πληθώρα επιλογών, καταβάλλοντας τη σχετική προμήθεια Ανταλλαγής.

Προστασία διακοπών – Εξασφαλίστε τους πόντους ή τη συναλλακτική δύναμή σας σε περίπτωση που χρειάζεται να ακυρώσετε πριν ταξιδέψετε ώστε να επιστραφούν στον λογαριασμό σας της RCI για να τους χρησιμοποιήσετε πάλι.

RCI Travel; – Κάντε πιο εύκολη τη ζωή σας όταν κάνετε αναζήτηση για πτήσεις που αντιστοιχούν στην κράτηση της Ανταλλαγής Διακοπών σας και αφήστε την RCI Travel να κανονίσει τις πτήσεις, την ενοικίαση αυτοκινήτου, τη στάθμευση σε αεροδρόμιο και πολλά άλλα!

RCI Platinum – Το ανώτατο επίπεδο συνδρομής μας προσφέρει πάνω από € 247 σε προνόμια σχετικά με τον τρόπο διαβίωσης, τις εκπτώσεις, τις επιβραβεύσεις μελών, την παρακολούθηση αποσκευών και την πρό.

 

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ RCI