2 χρόνια με μόλις 59 € και πίστωση 50 €*

Αποκομίστε περισσότερα οφέλη από τη συνδρομή σας!

Επεκτείνουμε το δίκτυο των ταξιδιωτικών προορισμών σας

Απολαύστε πρόσβαση σε περισσότερα από 600.000 ξενοδοχεία, 4.200 συνεργαζόμενα καταλύματα, αποκλειστικές εκπτώσεις μελών και Εγγύηση Καλύτερης Τιμής.**

Cash Vacation Options

Επιπλέον διακοπές και Προσφορές της τελευταίας στιγμής

Κάντε κράτηση για Επιπλέον διακοπές και εξοικονομήστε Συναλλακτική δύναμη ή πόντους για Ανταλλαγές διακοπών. Οι Προσφορές της τελευταίας στιγμής είναι Επιπλέον διακοπές με έκπτωση για ημερομηνίες ταξιδιού εντός 45 ημερών από την κράτηση.

Give Vacations

Αποκλειστικές προσφορές

Εξοικονομήστε χρήματα με τις τακτικές εκπτώσεις Συναλλακτικής δύναμης ή πόντων, τις προσφορές Επιπλέον διακοπών και άλλες ευκαιρίες που ισχύουν για τα μέλη!

RCI Platinum

Αναβαθμίστε την συνδρομή σας στο ανώτατο επίπεδο συνδρομής για Πρόσβαση προτεραιότητας, Αναβαθμίσεις διαμερισμάτων και Αλλαγές συγκροτημάτων, δωρεάν Συνεχή αναζήτηση και άλλα πολλά

Προστασία διακοπών

Με τη βελτιωμένη προστασία, μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την ανταλλαγή διακοπών σας για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο έως και πέντε ημέρες πριν από την άφιξή σας! Εάν κάνετε ακύρωση, η προμήθεια ανταλλαγής και η συναλλακτική δύναμη που χρησιμοποιήσατε θα επιστραφούν στον λογαριασμό μέλους σας στη RCI.

Έμπνευση για ταξίδια

Αποδράστε με ιδέες από το Endless Vacation, το αποκλειστικό μας περιοδικό που περιέχει άρθρα για προορισμούς, συμβουλές, ιστορίες μελών και προσφορές.

ΝΕΟ! RCI Flexipay

Κάντε κράτηση τώρα - Πληρώστε αργότερα με το RCI Flexipay! Επιλέξτε από μια φανταστική ποικιλία Επιπλέον διακοπών από 300 € και πληρώστε προκαταβολικά μόνο το 25% του κόστους. Οι εναπομένουσες πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, ανάλογα με την ημερομηνία ταξιδιού σας.

ΝΕΟ! Αυτόματη κατάθεση

Οι επιλεγμένοι ιδιοκτήτες σταθερών εβδομάδων μπορούν τώρα να επωφεληθούν από την αυτόματη κατάθεση. Θα καταθέτουμε την εβδομάδα σας 12 μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξής της κάθε χρόνο, για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνετε τη μέγιστη Συναλλακτική δύναμη κατάθεσης και εμείς, από την πλευρά μας, θα σας προσφέρουμε περισσότερες επιλογές διακοπών!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη

RCI Weeks

Βιβλιοθήκη βοήθειας

Περιέχει αναλυτικούς οδηγούς, βίντεο και άλλες πληροφορίες. Ανατρέξτε εδώ για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό μέλους σας

Κοινότητα RCI

Μπείτε στη διαδικτυακή κοινότητα των μελών και όσων αγαπούν τα ταξίδια. Μοιραστείτε ιστορίες και εμπνευστείτε!

Επικοινωνία

Καλέστε τους εξειδικευμένους συμβούλους μας για βοήθεια και καθοδήγηση. Κάντε κλικ για να δείτε τους αριθμούς και τις ώρες λειτουργίας.

Επανεγγραφείτε online τώρα ή επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε τη διαδικτυακή φόρμα επανεγγραφής; Διαβάστε συμβουλές εδώ >

 

*Αυτή η προσφορά ισχύει για τα τυπικά μέλη του RCI Weeks, από τη λήξη της συνδρομής των οποίων έχουν παρέλθει από 7 μήνες έως 2 χρόνια και που πλέον έχουν χρονομερίδιο. 50 € έκπτωση για διακοπές με την RCI: Η έκπτωση ισχύει είτε για τυπική Ανταλλαγή RCI Weeks είτε για Επιπλέον διακοπές. Ανταλλαγή διακοπών της RCI: Απαιτείται η καταβολή της προμήθειας ανταλλαγής και κατάθεση εβδομάδας στην RCI. Ισχύουν οι τυπικοί κανονισμοί για τη Συναλλακτική δύναμη. Επιπλέον διακοπές: Δεν απαιτείται κατάθεση/ανταλλαγή εβδομάδας. Οι διακοπές αφορούν μόνο το κατάλυμα και δεν περιλαμβάνουν έξοδα μετακίνησης ή άλλα έξοδα. Η RCI διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να επεκτείνει αυτήν την προσφορά χωρίς ειδοποίηση.
^Η συνολική έκπτωση των 189 € βασίζεται σε διπλή ετήσια τυπική συνδρομή των 99 € η κάθε μία μείον 59 € (προσφορά επανεγγραφής) συν 50 € σε μορφή πίστωσης στον λογαριασμό RCI. Μπορείτε να εξαργυρώσετε την προσφορά μόνο μία φορά ανά συνδρομή. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και υπόκειται σε αλλαγή. Χρονικό διάστημα εγκυρότητας της προσφοράς: 22/10/2020 έως 30/10/2020. Ισχύουν οι όροι της κανονικής συνδρομής. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία RCI.com.
**Τα μέλη της RCI μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συναλλακτική δύναμη που δικαιούνται για να επωφελούνται από εκπτώσεις σε κρατήσεις ξενοδοχείων σύμφωνα με το πρόγραμμα RCI Weeks Hotel. Για τους όρους, κάντε κλικ εδώ. Οι κρατήσεις ξενοδοχείου είναι διαθέσιμες μέσω του δικτύου κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις κρατήσεις ξενοδοχείων στο δίκτυο κρατήσεων της Alliance, κάντε κλικ εδώ. **Η εγγύηση καλύτερης τιμής ισχύει μόνο για κρατήσεις ξενοδοχείου μέσω του δικτύου κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις της εγγύησης καλύτερης τιμής, κάντε κλικ εδώ.