Πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια/την ακύρωση

Ενημέρωση 31.07.2020

Έχουμε προσαρμόσει τις πολιτικές μας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την κράτησή σας με ασφάλεια και έχουμε δεσμευτεί να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση για τις περιστάσεις των διακοπών σας, δεδομένου ότι διανύουμε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας.

Αν η κράτησή σας είναι εντός των επόμενων 30 ημερών, καλέστε μας ή χρησιμοποιήστε την online Βοήθεια.

Εάν σκέφτεστε να ακυρώσετε τις διακοπές σας με την RCI, μην τις ακυρώσετε ηλεκτρονικά στο RCI.com: Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

Για οποιεσδήποτε κρατήσεις με ημερομηνία άφιξης (check-in) από 1 Αυγούστου 2020 έως 31 Μαρτίου 2021, θα σας παρέχουμε υποστήριξη για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτησή σας εντός 30 ημερών από το ταξίδι σας, εάν:

  • Το συνεργαζόμενο συγκρότημά μας είναι κλειστό.
  • Υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί που σας εμποδίζουν να φτάσετε στο συγκρότημα, όπως ακυρώσεις πτήσεων.
  • Εσείς, ή ένα άτομο από αυτά που σας συνοδεύουν στο ταξίδι σας, έχετε δυστυχώς ένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας το οποίο θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον COVID-19 και, συνεπώς, θα μπορούσε να αποτρέψει εσάς, ή αυτό το άτομο, από το να ταξιδέψετε. 
  • Υπάρχουν κυβερνητικοί περιορισμοί ή περιορισμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις διακοπές σας, όπως είχατε προγραμματίσει.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας για έναν εναλλακτικό προορισμό, μπορείτε να μας καλέσετε. Οι σύμβουλοί μας γνωρίζουν ποια συγκροτήματα είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, σε ποια μέρη και σε ποιες ημερομηνίες, και θα σας βοηθήσουν να βρείτε έναν εναλλακτικό προορισμό για να τον απολαύσετε.

Εάν προτιμάτε την ακύρωση και έχετε ένα πακέτο Ανταλλαγής διακοπών, θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας στην RCI με το σύνολο των πόντων ή της συναλλακτικής δύναμης που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την κράτηση, καθώς και με το πλήρες κόστος της προμήθειας ανταλλαγής και το πλήρες κόστος της Προστασίας πόντων ή της Προστασίας συναλλακτικής δύναμης (εάν υπάρχει).

Για πακέτα Επιπλέον διακοπών, θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας στην RCI με το πλήρες ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα.

Έχετε στη διάθεσή σας έξι μήνες από την ημερομηνία ακύρωσης για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πίστωση για ένα πακέτο Ανταλλαγής διακοπών ή Επιπλέον διακοπών σε έναν προορισμό της επιλογής σας.

Το ταξίδι σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά για Ανταλλαγές διακοπών πρέπει να είναι εντός του έγκυρου χρονικού διαστήματος είτε της κατατεθειμένης εβδομάδας σας είτε των πόντων που χρησιμοποιήθηκαν αρχικά. Πρέπει να είστε μέλος της RCI τη στιγμή των επαναπρογραμματισμένων διακοπών σας.

Για οποιαδήποτε κράτηση που κάνετε, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του συγκροτήματος πριν ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία^

Αν έχετε κάνει κράτηση για ξενοδοχείο, ενοικίαση αυτοκινήτου, κρουαζιέρα ή για δραστηριότητες μέσω RCI Travel†, RCI Cruise° ή ενός τρίτου συνεργάτη μας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον εκάστοτε πάροχο για να ενημερωθείτε για τη δική του πολιτική ακύρωσης.

Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μέλη μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κατά τη διάρκεια αυτού του πρωτοφανούς γεγονότος, καθώς δεχόμαστε πολύ μεγάλο αριθμό κλήσεων. Σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις ταξιδιωτικές συμβουλές για τη χώρα που σας αφορά, καθώς και τις συνιστώμενες οδηγίες προτού ταξιδέψετε.

Αν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις, καλέστε μας στο 211-1986739

Οι σύμβουλοί μας είναι διαθέσιμοι 09.00 - 17.30 Δευτέρα - Παρασκευή.

 

 

^ Το συγκρότημά σας είναι υπεύθυνο για την παροχή των πιο πρόσφατων πληροφοριών στους φιλοξενούμενους σχετικά με τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες κατά τις ημερομηνίες της κράτησής σας, καθώς και για την παροχή μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας επιτόπου. Η RCI δεν ευθύνεται για πληροφορίες που παρέχονται ή παραλείπονται από ένα συγκρότημα ή που προκύπτουν από τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας τα οποία ενδέχεται να εφαρμόζονται ή να μην εφαρμόζονται σε ένα συγκρότημα.

Εάν θέλετε να προσθέσετε Προστασία συναλλακτικής δύναμης στην κράτηση Ανταλλαγής διακοπών σας που έχετε ήδη κάνει, μπορείτε να την προσθέσετε μέχρι μία ημέρα πριν από την ημερομηνία άφιξης (check-in). Μπορείτε να την προσθέσετε από τον online λογαριασμό σας ή καλώντας μας.

Μάθετε περισσότερα για την Προστασία συναλλακτικής δύναμης του προγράμματος Weeks