Τι κάνουμε για εσάς;

 

Μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας, έχουμε συνηθίσει να εξελισσόμαστε για να ανταποκρινόμαστε πάντα με επιτυχία στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου. Και παρά την εμφάνιση του Covid-19, είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε αυτή τη δυσάρεστη συγκυρία να επηρεάσει τις διακοπές σας.

Διαμορφώνουμε κατάλληλα το ταξιδιωτικό μας δίκτυο, ώστε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και εργαζόμαστε πιο σκληρά από ποτέ για να προσφέρουμε εκπληκτικά και ασφαλή πακέτα διαμονής σε συνεργαζόμενα συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ σε κάθε πλακίδιο για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση που αναλάβαμε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε κρατήσεις και αλλαγές και να απολαύσετε τις διακοπές σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία
Υποστήριξη για υπάρχουσες κρατήσεις
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε
Μην χάνετε καμία ευκαιρία
Μεγαλύτερη διαθεσιμότητα από ποτέ
Στενή συνεργασία με τα συγκροτήματά μας

Με την RCI ,έχετε τον απόλυτο έλεγχο του καταλύματος των διακοπών σας

Αυτή είναι πραγματικά η καταλληλότερη στιγμή για να αναδειχθούν καταλύματα χρονομίσθωσης! Το χαρτοφυλάκιο των συνεργαζόμενων συγκροτημάτων μας περιλαμβάνει μια πλούσια επιλογή διαμερισμάτων που είναι εξοπλισμένα με κουζίνες, για να εξυπηρετείτε τις προσωπικές ανάγκες σας αλλά και αυτές της οικογένειάς σας. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε τοπικά εστιατόρια, εάν δεν αισθάνεστε άνετα, και να παραμένετε απόλυτα αυτάρκεις. Μετατρέψτε το εβδομαδιαίο ταξίδι σας στην κοντινότερη πόλη σε μια γαστρονομική περιπέτεια, οργανώνοντας μια αποστολή για την αγορά τοπικών εδεσμάτων και προϊόντων που μπορείτε να μαγειρέψετε όποτε θέλετε.

Οι οδηγοί προορισμών μας είναι γεμάτοι ιδέες που θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε με σιγουριά, να ανακαλύψετε μόνοι σας απολαύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να γνωρίσετε φιλικούς κατοίκους της περιοχής!

Τι λένε τα μέλη μας;

Είμαστε εδώ για εσάς!

RCI.com

RCI.com

Χάρη στη διαρκή διαδικτυακή παρουσία μας, 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, μπορείτε να αναζητήσετε, να κάνετε κράτηση και να διαχειριστείτε τα ταξίδια σας όποτε θέλετε. Μην ακυρώσετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Εκπρόσωποι διακοπών

ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ ΔΙΑΚΟΠΏΝ

Καλέστε τους εξειδικευμένους εκπροσώπους μας για βοήθεια και καθοδήγηση. Κάντε κλικ για να δείτε τους αριθμούς και τις ώρες λειτουργίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις της βελτιωμένης προστασίας, μεταβείτε εδώ

^ Το συγκρότημά σας είναι υπεύθυνο για την παροχή των πιο πρόσφατων πληροφοριών στους φιλοξενούμενους σχετικά με τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες κατά τις ημερομηνίες της κράτησής σας, καθώς και για την παροχή μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας επιτόπου. Η RCI δεν ευθύνεται για πληροφορίες που παρέχονται ή παραλείπονται από ένα συγκρότημα ή που προκύπτουν από τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας τα οποία ενδέχεται να εφαρμόζονται ή να μην εφαρμόζονται σε ένα συγκρότημα.