Tietoja RCI:stä

About RCI

 

RCI on globaalisesti johtava lomailu- ja vapaa-ajanviettoalan innovatiivisia tuotteita ja palveluja tarjoava organisaatio.

 

Yhtiö perustettiin vuonna 1974 tarjoamaan lomanvaihtopalvelua yhdysvaltalaisille lomaosakkeen omistajille. Se sai nimekseen Resort Condominiums International, joka tänä päivänä tunnetaan paremmin yksinkertaisesti RCI:nä.

 

RCI:stä tuli pian lomaosakealan kasvun kantava voima, aluksi Yhdysvalloissa, mutta nopeasti se toi lomakeskuksien rakentajat kaikkialta Euroopasta ja muilta alueilta lomaosakemarkkinoille. Vuonna 2001 RCI oli uranuurtaja kehittäessään Points-järjestelmän, joka tarjosi lisää joustavuutta ja jäsenyyteen sisältyviä mahdollisuuksia RCI:n jäsenille ja samalla laajemman myyntialustan toimintaan liittyneille kiinteistöyhtiöille. RCI on ollut viikko-osakealan eturivin toimija jo vuodesta 1974, ja monet alan johtavat lomakeskusten rakentajat tunnustavat sen keskeisen aseman oman kasvunsa ja liiketoimintansa menestymisessä.

 

RCI:n ydinliiketoiminta on lomanvaihtovaihtopalvelujen järjestäminen. RCI tarjoaa 3,7 miljoonan jäsenensä lomaosakkeen omistavalle maailmanlaajuiselle yhteisölle laajan valikoiman laadukkaita lomakokemuksia lomakeskuksissa, joita on yli 4 000 noin sadassa eri maassa. Vaihtoverkoston toiminta perustuu Weeks- ja Points-lomaosakeomistukseen. Aina siitä lähtien kun RCI aloitti toimintansa vuonna 1974, se on säilyttänyt globaalisesti johtavan asemansa, joka perustuu jäsenpalvelujen tarjontaan sekä organisaatioon liittyneiden lomakeskusten ja järjestettyjen lomanvaihtojen lukumäärään, ja lisäksi se johtaa myös johdonmukaisesti järjestelmään liittyneiden lomakeskusten laadussa. Yhtiö järjestää vuosittain enemmän lomanvaihtoja kuin mikään sen kilpailijoista.

 

 

Jäsenet saavat myös monia ainutlaatuisia lifestyle-tyylisiä jäsenetuja, esimerkkeinä RCI Travelin matkapalvelut ja ylemmän tason jäsenyys RCI Platinum. Siihen kuuluu muun muassa varausetuoikeus erikseen valikoiduissa ja tarkoitusta varten hankituissa majoituskohteissa sekä RCI-tilitapahtumista myönnetyt palkkiot, jotka jäsen voi käyttää tuleviin RCI-lomien ja -palvelujen varauksiin. RCI on äskettäin myös tehostanut Weeks- ja Points-ohjelmiaan lisäämällä niihin läpinäkyvyyttä, käytön joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä – kaikki tämä on suunniteltu auttamaan jäseniä hyödyntämään lomaosakeomistustaan mahdollisimman tehokkaasti jäsenyytensä avulla.

 

RCI on ollut innovatiivinen lomaosakealan eturivin toimija jo vuosikausia, pitänyt yllä korkeaa laatutasoa ja ollut erinomainen kumppani auttamassa kasvua järjestelmään liittyneissä lomakeskuksissa. Yhtiö investoi merkittävästi palvelun tehostamiseen antaakseen jäsenilleen enemmän mahdollisuuksia ja lomakokemuksia.

 

RCI on osa Wyndham Worldwide -konsernia, joka on yksi maailman suurimpia, kuudella mantereella toimiva majoitusta ja siihen liittyviä palveluita tarjoava yhtiö. Wyndhamilla on tärkeä maailmakuulujen tuotemerkkien valikoima, johon kuuluvat muun muassa Hoseasons Group ja Landal GreenParks. Wyndham-konsernin yhtiöt lähettävät lähes 5 miljoonaa perhettä satumaisille Vaihto- ja vuokramajoituslomille joka vuosi.