Tietoja RCI:stä

About Us

 

Vuonna 1974 lomanvaihtokonseptin edelläkävijät Jon ja Christel De Haan ryhtyivät toimenpiteisiin lisätäkseen lomaosakelomailun arvoa. He kehittivät järjestelmän, joka antoi omistajille mahdollisuuden vaihtaa omassa lomakeskuksessa omistamansa aika lomaan jossain toisessa lomakeskuksessa, joka oli mukana heidän vaihto-ohjelmassaan. Tällä tavoin he tarjosivat uuden tasoista joustavuutta ja valinnanvaraa loma-asuntojen omistajille – jotka olivat kaikkein ensimmäisiä lomaosakkeen omistajia. Nyt, lähes puoli vuosisataa myöhemmin, miljoonat ihmiset nauttivat hyödystä ja vapaudesta, joka tulee lomaosakeomistuksen ja lomanvaihtoverkoston jäsenyyden mukana.

 

Tänä päivän olemme edelleen lomanvaihtopalvelujen globaalinen johtaja ja käytössämme on maailman suurin lomakeskuslomiin perustuva lomanvaihtoverkosto. Eikä siinä vielä kaikki, sillä tarjoamme valikoiman vertaansa vailla olevia tuotteita ja palveluja, jotka täydentävät jäsentemme vapaa-ajanviettoa. Nämä kaikki ovat syitä, joiden vuoksi yhä useammat lomakeskukset luottavat siihen, että tarjoamme niissä lomaosakkeita omistaville lomanvaihtopalvelun, joka on parempi kuin millään muulla yrityksellä koko maailmassa.

 

RCI on lyhenne sanoista Resort Condominiums International. Olemme osa Wyndham Destination -verkostoa, joka on eräs maailman suurimmista hotelli- ja ravintola-alan tuotemerkeistä. Wyndham toimii kuudessa maanosassa, sillä on ensiluokkainen, maailmankuulujen tuotemerkkien lomakeskusvalikoima ja se järjestää lomia lähes viidelle miljoonalle perheelle joka vuosi. Toimimme yhteistyössä Wyndham-konsernin yhtiöiden kanssa, joten käytettävissämme on kaikki se asiantuntemus, kokemus ja tuki, jota tarvitaan, jotta jäsenemme saavat ansaitsemansa maailmanluokan lomakokemukset.

 

Kolme pääasiallista lomanvaihto-ohjelmaamme ovat RCI Weeks, RCI Points ja Registry Collection, joiden kautta jäsenemme pääsevät tutustumaan lomillaan eri puolilla maapalloa sijaitseviin kohteisiin käyttämällä tukikohtanaan järjestelmään liittyneitä lomakeskuksia, joita on lähes 4 500 yli 100 maassa. Jäsenet saavat myös muita upeita tarjouksia ja alennuksia vain jäsenten varattavissa olevista rahalla maksettavista lomista – RCI:n Äkkilähdöistä ja Lisälomista – ilman viikkovaihtoa tai pisteiden käyttöä, ja näin he voivat nauttia ylimääräisistä lomista. RCI:n jäsenenä voit hyödyntää lukemattomia muita lomanviettomahdollisuuksia, esimerkiksi risteilyjä, kiertomatkoja ja kaupunkihotellilomia, ja myös monia lomiin liittyviä lifestyle-etuja valitsemalla RCI Platinum -jäsenyystasomme.

 

Me RCI:ssä ymmärrämme, että ehkä kiireiseksi muodostuneesta elämästä huolimatta merkityksellistä on jokavuotinen lomalle varaamasi aika, jonka voit viettää sinulle tärkeimpien ihmisten kanssa ja luoda muistoja, jotka ovat pysyviä. Olemme omistautuneet auttamaan sinua noiden muistojen luomisessa – koska lomasi on meille tärkeä!