Vuosien saatossa olemme päässeet matkustamaan eri puolille maailmaa RCI-jäsenyyden ansiosta. Olemme intohimoisia matkailijoita.

Nina Shah, RCI-jäsen

 

Mitä etuja RCI-jäsenyys sisältää?

RCI Weeks

RCI Weeks

Haluatko lomailla ympäri maailmaa ja yöpyä laatukohteissa edullisesti? RCI:n kautta voit tallettaa omistamasi viikon vaihtolomajärjestelmään ja varata toisen jäsenen viikon sen tilalle.

Kun talletat omistamasi viikon, sille määritetään vaihtoarvo. Voit käyttää vaihtoarvosi niin moneen lomaan kuin se riittää kahden vuoden aikana oman viikkosi alkamispäivästä lähtien. Vaihtoarvo voi riittää useisiin lomiin, varsinkin jos hyödynnät säännölliset tarjouksemme.

Voit varata vaihtoarvolla ja vaihtomaksulla yhden tai useamman vaihtoloman RCI:hin liittyneistä lomakeskuksista, tai voit käyttää vaihtoarvoasi alennettuun hotellimajoitukseen. RCI Platinum -jäsenet voivat myös alentaa autonvuokrauksen hintaa käyttämällä vaihtoarvoa.

RCI WEEKS – LUE LISÄÄ
RCI Points

RCI Points

Liittymällä RCI Points -yhteisöön voi vaihtaa omistamasi lomaviikon todella joustavasti lomaan toisessa RCI-lomakeskuksessa kautta maailman. Omistamallesi viikolle annetaan pistearvo, johon vaikuttavat monet tekijät, kuten kiinteistön koko, omistamasi päivämäärät, jäsenten antamat lomakeskusarviot sekä kysyntä ja tarjonta.

Voit varata pisteillä ja vaihtomaksulla yhden tai useamman vaihtoloman RCI:hin liittyneistä lomakeskuksista, tai voit käyttää pisteitäsi alennettuun hotellimajoitukseen. RCI Platinum -jäsenet voivat myös alentaa autonvuokrauksen hintaa käyttämällä pisteitä. Voit säästää hyödyntämällä äkkilähtöjen pistealennukset sekä kuukausittaiset pistetarjoukset. Voit myös vuokrata ja lainata pisteitä sekä pidentää niiden käyttöaikaa, jolloin saat suuremman valikoiman RCI-vaihtolomia.

RCI POINTS – LUE LISÄÄ
Lisälomat ja äkkilähdöt

Lisälomat ja äkkilähdöt

Varaa lisäloma ja säästä vaihtoarvosi ja pisteesi RCI-vaihtolomiin. Hinta veloitetaan majoituskohtaisesti, ei majoittuvien henkilöiden mukaan. Hinnat alkaen €269/viikko.

Voit säästää vieläkin enemmän äkkilähdöillämme, kun matkustat 45 päivän kuluessa varauksesta.

Säännölliset lisäloma-alennukset sekä suosittu kaksi yhden hinnalla -kampanjamme tarjoavat monipuolisia lomamahdollisuuksia.

LISÄLOMAT JA ÄKKILÄHDÖT – LUE LISÄÄ
RCI Platinum -jäsenyys tarjoaa enemmän etuja

RCI Platinum -jäsenyys tarjoaa enemmän etuja

Korottamalla jäsenyytesi RCI Platinum -tasolle saat entistä enemmän RCI-tuote-etuja todella edulliseen hintaan.

RCI Platinum -jäsenenä sinulla on mahdollisuus varata lomia suosituimmissa kohteissa, hyödyntää maksuttomat loma-asunnon tason korotukset ja paljon muuta. Voit ansaita Platinum-palkkioita tietyillä tilitapahtumilla, joita ovat esimerkiksi lisälomien varaaminen ja vieraskorttien hankkiminen. Platinum-palkkiot hyvitetään RCI-tilillesi, ja voit käyttää niitä tulevien tapahtumien yhteydessä.

RCI PLATINUM – LUE LISÄÄ
Vieraskortit

Vieraskortit

Jaa RCI-jäsenyytesi perheen ja ystävien kanssa ostamalla vieraskortteja. Varaa ensin lomasi ja lisää vieraskortit kassalla.

Lomaturva

Lomaturva

Kun hankit vaihtoturva, voit tehdä vaihtolomaasi muutoksia tai peruuttaa sen mistä tahansa syystä vielä 14 päivää ennen saapumispäivää. Jos peruutat varauksen, pisteesi ja vaihtoarvosi palautetaan. Lisäksi vaihtomaksu palautetaan RCI-jäsentilillesi saldona, jonka voit käyttää seuraavaan vaihtolomavaraukseesi.

RCI Travel† ja lisäpalvelut

RCI Travel† ja lisäpalvelut

Meiltä saat hotelliyöpymiset, lennot, aktiviteetit ja paljon muuta. Hyödynnä upeat alennukset hotelleista, autonvuokrauksesta ja aktiviteeteista, sekä ainutlaatuiset jäsentarjoukset laajasta lomavalikoimasta.

Tarjoamme ainutlaatuiset jäsenhinnat sekä mahdollisuuden käyttää vaihtoarvoa tai pisteitä hotellimajoitusalennuksiin. RCI Platinum -jäsenenä säästät entistä enemmän valikoiduista hotelleista, ja jäsentarjousten lisäksi voit myös alentaa autonvuokrauksen hintaa käyttämällä vaihtoarvoa tai pisteitä.

Muista myös, että näitä etuja voit hyödyntää myös yksittäiseen hotellimajoitukseen tai arjen piristykseksi, eikä ainoastaan lomamatkoilla!

Endless Vacation -lehti

Endless Vacation -lehti

Endless Vacation -jäsenlehti vie sinut mukanaan kaukaisiin kohteisiin. Katso kohde-esittelyt, vinkit, jäsenten tarinat ja tarjoukset.

LUE UUSIN NUMERO Open in a new Window

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.

Omistatko jo lomaosakkeen?

Jos omistat jo lomaosakkeen jossain RCI:n kumppanilomakeskuksessa, voit hyödyntää sen entistä tehokkaammin! Liity RCI:n jäseneksi ja vaihda lomaosakkeesi lomiin ympäri maailmaa.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI »

Oletko jo RCI:n jäsen?

Rekisteröidy verkossa, niin voit hakea lomia, hyödyntää jäsenetujasi ja paljon muuta.

REKISTERÖIDY »