Mitä on RCI Points -jäsenyys?

Liittymällä RCI Points -jäseneksi RCI:hin liittyneiden lomakeskusten lomaosakkeiden omistajat voivat vaihtaa lomaviikkojaan pistearvojen perusteella. Voit varata pisteillä ja vaihtomaksulla vaihtolomia RCI:hin liittyneistä lomakeskuksista, tai voit käyttää pisteitäsi alennettuun hotellimajoitukseen. RCI Platinum -jäsenet voivat myös alentaa autonvuokrauksen hintaa käyttämällä pisteitä.

Lomaviikoille määritellään pistearvo, joka perustuu muiden jäsenten antamiin arvioihin, huoneiston kokoon, lomakeskuksen kysyntään ja omistamaasi ajankohtaan.

Voit varata vaihtoloman pistearvolla, joka on sama tai pienempi kuin oman viikkosi arvo. Pistearvo voi riittää jopa kahden tai useamman loman varaamiseen, etenkin jos hyödynnät kuukausittaiset pistetarjouksemme tai äkkilähtöjen pistealennukset.

Miten RCI Points -jäsenyys toimii?

Omistamallesi viikolle annetaan pistearvo

Pistearvo perustuu muiden jäsenten antamiin arvioihin, majoituksen kokoon ja omistamasi ajankohdan kysyntään. Voit käyttää pisteitä vaihtolomiin, joiden pistearvo on sama tai pienempi kuin oman viikkosi arvo, tai RCI Points -kumppaneiden tuotteisiin. 

Pisteturva

Pisteturvan ansiosta et menetä pisteitäsi, jos sinun on peruttava vaihtolomasi mistä tahansa odottamattomasta syystä.

Jopa 50 % alennusta pistearvosta

Jos matkustat 45 päivän kuluessa varauksesta, voit säästää jopa 50 % vaihtoloman pistearvosta.

Kuukausittaiset pistetarjoukset

Vaihtolomien pistearvoista saa alennusta valituissa lomakeskuksissa joka kuukausi.

Lainaa tai vuokraa pisteitä

Puuttuuko seuraavasta lomasta pisteitä? Vai haluatko lähteä erityiselle vaihtolomalle? Voit kasvattaa pistesaldoasi vuokraamalla pisteitä tai lainaamalla niitä seuraavan vuoden pistekiintiöstäsi.

"Lomakeskuksemme ohjasi meidät luotettavien yritysten luo, ja retkemme olivat hyvin organisoituja, joten saatoimme keskittyä hauskanpitoon. Jotkin elämykset olivat kalliita, mutta koska tämä poikkesi niin paljon tavallisista lomistamme, päätimme kokea mahdollisimman paljon. Säästimme sitä paitsi majoituskuluissa yli 1 000 puntaa, koska maksoimme vain RCI-vaihtomaksun."

Philip Hakim, RCI-jäsen

Omistatko jo lomaosakkeen?

Jos omistat jo lomaosakkeen jossain RCI:n kumppanilomakeskuksessa, voit hyödyntää sen entistä tehokkaammin! Liity RCI:n jäseneksi ja vaihda lomaosakkeesi lomiin ympäri maailmaa.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI »

Oletko jo RCI:n jäsen?

Rekisteröidy verkossa, niin voit hakea lomia, hyödyntää jäsenetujasi ja paljon muuta.

REKISTERÖIDY »