RCI Weeks -järjestelmä

 

 

Saatavuus ja jäsenyysehdot vaikuttavat

 

RCI Weeks -jäsenenä voitte tutustua vapaasti yli 4 000:een huolella valittuun RCI:hin liittyneeseen lomakeskukseen, joita on noin sadassa maassa.

 

Voitte varata luottavaisin mielin, koska tiedätte, että RCI on järjestänyt lomaosakevaihtoja jo vuodesta 1974 lähtien. Siksi 3,7 miljoonaa jäsenperhettämme antaa lomasuunnitelmansa meidän hoidettavaksemme vuosi toisensa jälkeen. Olipa kysymyksessä unelmienne loma, all inclusive -täysihoito, hyvin ansaittua talviloma aurinkoisessa kohteessa tai viimehetken varaus – RCI-jäsenyyden avulla toiveenne toteutuu.

 

Vaihtoprosessi on mutkaton, kun tietää miten se hoidetaan. Tallettakaa viikkonne mahdollisimman aikaisin RCI-järjestelmään ja valitkaa tarjolla olevista, muiden jäsenten tallettamista viikoista haluamanne Vaihtoloma.

 

Vaihdon varaaminen on helppoa!

 

Talletus – Talletus avaa kaikki käytettävissänne olevat vaihtomahdollisuudet, ja mikä parasta, tallettaminen ei maksa mitään! Tallettaessanne Teidän ei tarvitse tietää mihin tai milloin haluatte lähteä lomalle. Voitte suunnitella Vaihtolomanne myöhemmin. Tallettakaa viikkonne osoitteessa RCI.com tai soittamalla meille.

 

Vaihtoloman hakeminen – Siirtykää verkkosivuillemme pyytämään vaihtoa. Jos ette löydä haluamaanne lomaa, voitte käynnistää jatkuvan haun ja me jatkamme hakemista puolestanne 24/7. Vaihtoehtoisesti voitte soittaa meille, jolloin voimme keskustella tarjolla olevista vaihtoehdoista.

 

On tärkeää, että talletatte viikkonne ajoissa, aikaisintaan 2 vuotta ja viimeistään 9 kuukautta ennen viikon alkamispäivää maksimoidaksenne käytettävissänne olevan vaihtoarvon – "talletuksen vaihtoarvo" on arvo, joka annetaan talletuksellenne ja jota tarvitsette Vaihtoloman varaamiseen. Mitä enemmän vaihtoarvoa Teillä on, sitä suurempi määrä lomia on käytettävissänne.

 

Vaihdon vahvistaminen – Kun olette tehnyt pyynnön lomavarauksesta, saatte vahvistuksen sähköpostitse tai tavallisessa postissa. Ottakaa vaihdon vahvistus mukaanne, kun lähdette lomalle.

 

Muutama sana vaihtoarvosta...

 

Useimpien muiden lomanvaihtoyhtiöiden ollessa kyseessä varaaja ei itse asiassa tiedä omistamansa viikon vaihtoarvoa, mutta RCI-järjestelmän jäsenenä voitte nyt hyödyntää seuraavia etuja ja tarkkoja tietoja:

 

Vaihtoarvon läpinäkyvyys – vaihtoarvo on arvo, joka annetaan RCI-viikollenne talletuksen yhteydessä ja joka määrittää, mitkä Vaihtolomat ovat käytettävissänne, kun haette vaihtoa. Jos haluatte perehtyä paremmin talletuksen vaihtoarvoon ja lomanvaihtoon vaadittuun vaihtoarvoon, napsauttakaa tästä.

 

Talletusylijäämät – Jos varaatte Vaihtoloman, johon vaadittu vaihtoarvo on alempi kuin tallettamanne viikon, saatte palautuksena talletuksen ylijäämän, jonka voitte käyttää seuraavaan Vaihtolomaanne.

 

Talletusten yhdistäminen – Jos haluatte Vaihtoloman, johon vaadittu vaihtoarvo on korkeampi kuin minkään talletuksenne, voitte maksua vastaan yhdistää kaksi tai useampia talletuksianne tai talletusylijäämiä, ja saatte käyttöönne entistä enemmän lomavaihtoehtoja.