Mitä on RCI Weeks -jäsenyys?

RCI Weeks -jäsenenä RCI:hin liittyneen lomakeskuksen lomaosakkeen omistajat voivat tallettaa omistamansa viikon vaihto-ohjelmaan ja varata toisen samanarvoisen viikon (tai useita viikkoja pienemmän vaihtoarvon vaativissa lomakeskuksissa) pelkän vaihtomaksun hinnalla kiinteistön koosta, sijainnista tai matkustuspäivistä riippumatta.

Lomaviikoille määritellään vaihtoarvo, joka perustuu muun muassa muiden jäsenten antamiin arvioihin, omistamasi viikon vuodenaikaan, huoneiston kokoon, keskuksen palveluvalikoimaan ja kysyntään. Suuremmalla vaihtoarvolla saat suuremman vaihtolomavalikoiman muissa lomakeskuksissa.

Voit varata myös loman, johon vaaditaan pienempi vaihtoarvo. Tällä tavoin vaihtoarvo voi riittää kahden tai useamman loman varaamiseen. Jos lomavarauksista jää vaihtoarvoa jäljelle, voit yhdistää vaihtoarvot ja varata lisää lomia. Säännöllisillä vaihtoarvoalennuksillamme voit varata lomia, joiden vaihtoarvo on vain 4, joten voit käyttää loput vaihtoarvostasi ylimääräisiin lomiin.

Myös vaihtoarvoa voidaan käyttää alennettuun hotellimajoitukseen. RCI Platinum -jäsenet voivat myös alentaa autonvuokrauksen hintaa käyttämällä vaihtoarvoa.

Miten RCI Weeks -jäsenyys toimii?

1. Talleta

Talleta omistamasi viikko. Omistustyypistäsi riippuen voit tehdä sen joko verkossa jäsentililläsi, suoraan lomakeskuksessasi tai RCI:n kautta.

2. Vaihtoarvo

Talletetulle viikolle annetaan vaihtoarvo, jonka voit käyttää yhteen tai useampaan vaihtolomaan.

3. Varaa RCI-vaihtoloma

Maksat vain varauskohtaisen vaihtolomamaksun majoituksen koosta, lomakeskusluokitteluista tai matkustuspäivistä huolimatta.

4. Hanki vaihtoarvovakuutus

Vaihtoarvovakuutuksen ansiosta et menetä vaihtoarvoasi, jos sinun on peruttava vaihtolomasi mistä tahansa odottamattomasta syystä.

5. Hyödynnä ylijäämät

Yhdistä jäljellä olevat vaihtoarvot ja talletuksen ylijäämät, niin saat enemmän vaihtoarvoa vaihtolomien varaamiseen.

6. Hyödynnä alennukset

Säännöllisten vaihtoarvoalennusten ansiosta RCI-vaihtoloman vaadittu vaihtoarvo voi olla niinkin matala kuin 4.

Koska omistan 8 henkeä majoittavan huoneiston RCI Gold Crown -lomakeskuksessa Yhdysvalloissa, voin vaihtaa viikkotalletukseni jopa kolmen viikon lomaan Euroopassa. Kun Floridaan matkustaminen alkoi kyllästyttää, eikä Shellie-tyttäreni enää innostunut Disney Worldista, Eurooppaan matkustamisesta tuli seuraava suuri seikkailuni.

Tracie Bushell – RCI-jäsen

Omistatko jo lomaosakkeen?

Jos omistat jo lomaosakkeen jossain RCI:n kumppanilomakeskuksessa, voit hyödyntää sen entistä tehokkaammin! Liity RCI:n jäseneksi ja vaihda lomaosakkeesi lomiin ympäri maailmaa.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI »

Oletko jo RCI:n jäsen?

Rekisteröidy verkossa, niin voit hakea lomia, hyödyntää jäsenetujasi ja paljon muuta.

REKISTERÖIDY »