SUOSITELLUT LOMAKESKUKSET

Florida
Hauskanpitoa etsivän paratiisi, Floridan aurinko-osavaltio tarjoaa kaikki ainekset upeaan perhelomaan.

Orlandossa on tarjolla on jännitystä joka minuutti, sillä paikka on maailman parhaimpien teemapuistojen koti. Tarjolla on sekä Disneyn Magic Kingdom ja Epcot Centre sekä Universal Studios, jossa Harry Potterin Wizarding World on vain yksi uskomattomien nähtävyyksien joukossa.

Samoin Orlandossa on myös SeaWorld, Islands of Adventure, Busch Gardens, Silver Springs ja Gatorland. Sanot vain nähtävyyden tai kiinnostuksesi kohteen ja oli kyse jännittävistä huvipuistolaitteista tai söpöistä eläimistä, Floridasta löytyy sopiva teemapuisto.

Teemapuistot ovat tosin vain yksi hyvä syy vierailla tässä jännittävässä eteläisessä osavaltiossa. Florida on suosittu myös luonnonnähtävyyksiensä vuoksi, joihin kuuluu Everglades-kansallispuiston subtrooppiset vesiväylät.

Yhdysvaltain mahdollisesti ainutlaatuisin ekojärjestelmä on uskomattoman vaihtelevan eläinvalikoiman koti ja lajeihin kuuluu valkohäntäpeuroja, ilveksiä, pesukarhuja ja valtava valikoima lintuja. Airboat-ajelulla voit tutustua myös kilpikonniin, haikaroihin, krokotiileihin ja alligaattoreihin.

Florida on koti Yhdysvaltojen jännittävimmille kaupungeille. Latinalaiseen tunnelmaan pääset riemastuttavassa Miamissa, jossa puhutaan laajalti sekä englantia sekä espanjaa.

South Beachin art deco -arkkitehtuuri on osa kaupungin vetovoimaisuutta, mutta Miami on myös täydellinen paikka juhlinnalle. Miami on myös suosittu risteilykohde ja sen satama on yksi Yhdysvaltojen suurimmista.

Fort Lauderdale on verrattain hiljaisempi, mutta sillä on silti paljon tarjottavaa, mukaan lukien viehättävä kanavaverkosto, joka on ansainnut paikalle lempinimen ‘Yhdysvaltojen Venetsia’.

Kaupungissa on monia rantoja, se on suosittu purjehduskeskus ja koti Sawgrass Millsin laajalle ostosalueelle.

Vaikka Floridassa voi vierailla vuoden ympäri, parhaimmat vierailukuukaudet ovat marraskuusta huhtikuuhun, kun osavaltion täydelliset rannat esimerkiksi Palm Beachin trooppisessa lomakeskuksessa ovat parhaimmillaan.

Tässä osavaltiossa on paljon muitakin vierailun kohteita Cape Canaveralin avaruusajan jännittävästä maailmasta Florida Keysin luonnon kauneuteen. Tässä maailman lomapääkaupungissa on todellakin jokaiselle jotakin.