Hide Login: falseMessage Number: 0

SUOSITELLUT LOMAKESKUKSET

Malta


 

Malta

 

Keskellä kunnioitusta herättävää Välimeren sineä sijaitseva Malta on poikkeuksellinen saari, joka tarjoaa unohtumattoman loman.

 

Sen aito monimuotoisuus ja ympäri vuoden oleva lämmin ilmasto ovat asioita, jotka tekevät Maltasta yhden Euroopan suosituimmista kohteista. Se tarjoaa kerralla monta erilaista lomaa, ja koko ajan maisemat ja arkkitehtuuri luovat näyttävän taustaverhon.

 

Saarella on joitain uskomattomia hiekkarantoja, mutta pääasiassa rannat muodostuvat rantasorasta ja lahdista, joissa vesi on aina puhdasta, lämmintä ja kutsuvaa. Täällä Välimeri tarjoaa myös runsaasti sukelluskohteita ja mahdollisuuksia snorklaukseen.

 

Lähes jokainen katu, aukio ja kuja saaren kompaktissa pääkaupungissa, Valettassa, pursuaa historiaa ja houkuttelevia rakennuksia. Itse asiassa Maltasta tekee ainutlaatuisen osaltaan juuri se, että niin paljon sen menneisyydestä on yhä näkyvissä.

 

Mdina, hiljainen kaupunki, on yksi saaren suosituimmista kohteista. Tämä keskiaikainen kaupunki vie ajassa taaksepäin ja näyttää silmäyksen saaren aikaisista hetkistä. Palatsien ja St Paulin katedraalin vierustamilla kaduilla ei juurikaan näy autoja.

 

Jos haet toimintaa, Malta on erinomainen kohde ratsastukseen, vaellukseen, maastopyöräilyyn ja vuoristokiipeilyyn. Voit jopa kokeilla varjoliitoa ja tutustua saareen lintuperspektiivistä. Vaihtoehtoisesti voit lähteä tutustumaan. Maltan kivikkoiseen maastoon ja kokeilla off roadia 4x4-ajoneuvolla.

 

Sisarsaaret Gozo ja Comino sijaitsevat lyhyen venematkan päässä. Saarten hiljainen charmi on tutustumisen arvoinen.