Miksi kannattaa liittyä RCI:hin?

Lorem Ipsum

Jos haluatte lisää lomaelämyksiä ja käyttää lomaomistustanne mahdollisimman tehokkaasti, liittykää RCI:hin.

 

RCI tarjoaa eniten valinnanvaraa

 

Maailman suurimpana lomanvaihtoa järjestävänä yhtiönä RCI tarjoaa eniten valinnanvaraa, mitä tulee lomakohteisiin ja elämyksiin. Koska mukana on yli 4 000 järjestelmään liittynyttä lomakeskusta noin sadassa maassa, ja lisänä koko ajan kasvava määrä RCI:n yhteistyökumppaneiden merkkituotteita, joihin lukeutuvat mm. James Villas, Cottage4you jne., yhtä monipuolista tarjontaa ette löydä mistään muualta.

 

Te päätätte

 

RCI-jäsenyyden tarjoama ainutlaatuinen vaihto-ohjelma antaa Teille mahdollisuuden lomailla omalla tavallanne, ja voitte päättää täysin itsenäisesti lomavaihtoehdoista.

 

Riippumatta siitä, oletteko Weeks- vai Points-jäsen, järjestelmän joustavuus antaa Teille mahdollisuuden vaihtaa lomaan, joka on arvoltaan sama kuin lomaomistuksenne, tai voitte varata loman, jonka vaihtoarvo on alempi kuin talletuksenne ja saada palautuksena talletuksen ylijäämän tai pisteiden erotuksen, ja varata toisen Vaihtoloman. Toinen RCI:n lomanvaihto-ohjelman ainutlaatuinen etu on mahdollisuus yhdistää talletuksia tai säästää ja lainata pisteitä, kun haluatte tehdä varauksen, jonka arvo on korkeampi kuin omistuksenne – mikä merkitsee sitä, että unelmalomanne on todellisuutta ja odottaa vain toteuttamista.


Hyödytte enemmän jäsenyydestänne

 

RCI-jäsenyydeltänne saatte todella enemmän kuin mistään muualta. Niiden upeiden etujen lisäksi, jotka tulevat maailman suurimman lomanvaihto-organisaation jäsenyyden myötä, RCI-jäsenet voivat hyödyntää myös monia erilaisia lisäetuja, joita ovat esimerkiksi


Lisälomat ja Äkkilähdöt

 

Rahalla maksettavia RCI-lomia, kun ette halua käyttää lomaomistustanne

 

Vieraskortit

 

Antakaa ystävienne ja sukulaisten kokea RCI-lomien laadukkuus niin Vaihto- ja Lisälomilla kuin Äkkilähdöilläkin


Vaihtoarvovakuutus ja Pisteturva

 

Turvatkaa vaihtoarvonne tai pisteenne peruutustapausten varalta, olipa syy mikä tahansa – lisäturva vain jäseniämme varten!


RCI Travel

 

Seuraava askel Vaihtoloman varaamisen jälkeen on matkojen järjestäminen. RCI Travel tekee lomalle lähdön helpoksi hakemalla Teille sopivat lennot, autonvuokrauksen, lentokenttäpaikoituksen ja paljon muuta!


RCI Platinum

 

Jäsenille, jotka haluavat vieläkin enemmän, on tarjolla RCI Platinum -jäsenyys! Tämä ylempi jäsenyystaso antaa jäsenille ainutlaatuisia Platinum-alennuksia ja myös monia erilaisia RCI:hin liittyviä etuja, esimerkiksi jäsenpalkkioita, matkatavaran turvaseurannan matkustaessanne ja maksuttoman tastecard-kortin!

 

Ensimmäinen askel RCI-jäseneksi liittymisessä on tarkistaa, mitä omistatte...

 


†Näytä RCI Travelin ehdot