Miksi kannattaa liittyä RCI:hin?

what are the benefits of buying timeshare holidays

Jos olet jo lomaosakkeen omistaja ja haluat maksimoida omistuksesi tarjoamat mahdollisuudet – liittymällä meihin voit saada suunnattomasti uusia lomamahdollisuuksia!

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

RCI on maailman suurin lomaosakkeisiin perustuvaa lomanvaihtoa tarjoava organisaatio. Järjestelmään liittyneitä lomakeskuksia on lähes 4 500 yli 100 maassa – minkä lisäksi jäsenille on tarjolla valikoitua majoitusta konserniin kuuluvilta merkkiyhtiöiltämme, joita ovat mm. James Villa Holidays, Cottages.com ja Landal GreenParks sekä risteilyjä järjestävät yhteistyökumppanimme – kun puhutaan kohteista ja elämyksistä, näin monipuolista valikoimaa ei löydy miltään muulta yritykseltä.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Jos jo omistat lomaosakkeen ja haluaisit siitä lisähyötyä laajemman lomavalikoiman ja jäsenetujen muodossa, liittymällä RCI:hin voit valita lomanviettopaikkasi lähes 4 500:sta järjestelmään liittyneestä lomakeskuksesta, joita on yli 100 maassa. Lisäämällä lomaosakeviikkosi Vaihtoloma-majoitusta tarjoavaan verkostoomme voit viettää yhden tai useamman loman kohteissa, joita on maailmanlaajuisesti – ja kaikissa vaihtomaksu per lomakeskus per viikko on sama.

 

Valitsemastasi jäsenyystyypistä (RCI Weeks tai RCI Points) ja huoneistosi koosta, sijainnista ja kysynnästä sekä viikkosi ajankohdasta riippuen lomaosakkeellesi määritetään RCI-vaihtoarvo tai -pistearvo. Yksinkertaisesti vain varaat loman, jonka arvo on sama tai alempi, ja maksat vaihtomaksun. Jos haluat todella erikoisen loman esimerkiksi sukulaisryhmälle, tai ehkä haluat lomakeskukseen, johon vaihto- tai pistearvosi ei riitä, RCI antaa sinun yhdistää eri käyttövuosien viikkoja, tai voit säästää ja lainata pisteitä vuosikiintiöistäsi, ja näin voit viettää unelmiesi loman.

 

Voit tietysti myös valita "halvemman vaihtoehdon", mikä tarkoittaa, että korkea-arvoisen viikko-omistuksen voi vaihtaa kahteen tai kolmeen, arvoltaan alempaan RCI-Vaihtolomaan.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Kun olet RCI-jäsen, käytettävissäsi on Vaihtoloma-verkostomme, minkä lisäksi hyödyt tuntuvista alennuksista, joita on tarjolla rahalla maksettavista lomista. RCI:n Äkkilähdöt ja Lisälomat antavat entistä enemmän valinnanvaraa eikä niihin tarvita viikkotalletusta eikä pisteitä. Lisäksi tarjoamme myös viimehetken varauksista pistearvoalennuksia ja edullisia vaihtotarjouksia, joita hyödyntämällä voi käyttää tililläsi jäljellä olevan vaihtoarvon tai jäljelle jääneet pisteet – joten mitään ei mene hukkaan!

 

RCI-jäsenenä voit nauttia monista lisäeduista:

 

Lomakeskustarjoukset – rahaa säästäviä alennuksia lomakeskuksissa all inclusive -paketeista, aterioista ja juomista, kiertoajeluista, nähtävyyksien pääsylipuista ja kylpylähoidoista.

Tarjoukseni – jokainen jäsen saa online-tilin liittyessään RCI:hin. "Tarjoukseni" sisältää online-alennuksia RCI:n tuotteista ja lomista, esimerkiksi Lisälomien alennusmyyntejä, vaihtoarvoalennuksia sekä vaihtomaksualennuksia.

Risteily-Vaihtolomat –voit käyttää viikkojasi tai pisteitäsi asianmukaisen vaihtomaksun lisäksi ja valita jonkin maailmanlaajuisista risteily-Vaihtolomistamme.

Lomaturva – turvaa pisteesi tai vaihtoarvosi varmistamalla, että saat ne takaisin RCI-tilillesi seuraavaa lomaan varten, jos joudut perumaan varauksesi ennen matkaan lähtöä.

RCI Travel – tekee lomalle lähdön helpoksi hakemalla Vaihtoloma-varaukseesi sopivat lennot, järjestämällä autonvuokrauksen, lentokenttäpysäköinnin ja paljon muuta!

RCI Platinum – korkein jäsenyystasomme tarjoaa yli € 547 arvosta lifestyle-etuja, alennuksia, jäsenpalkkioita, matkatavaran seurannan ja pääsyn lentokenttäloungeen.

 

†Näytä RCI Travelin ehdot

 

LIITY RCI:N JÄSENEKSI