Ota kaikki irti lomaosakkeestasi

Olemme tiedostavien lomaosakkeiden omistajien jäsenyhteisö, jolla on yli 4 300 kumppanilomakeskusta.

Vaihtoloman varaaminen on helppoa:

• RCI Weeks -jäsenet tallettavat viikkonsa maailmanlaajuiseen lomamajoitusvalikoimaamme ja voivat valita yhden tai useamman loman itselleen.

• RCI Points -jäsenet ostavat lomia ja lisäpalveluita pisteillä.

Monipuolisten lisäpalveluiden ja -tuotteiden ansiosta saat enemmän irti lomaosakkeestasi RCI-jäsenenä. Sinun ei tarvitse palata samaan paikkaan joka vuosi, vaan voit tutustua erilaisiin kohteisiin.

 

Enemmän tapoja hyödyntää lomaosakettasi

Enemmän lomakeskuksia ympäri maailmaa

Enemmän lomakeskuksia ympäri maailmaa

Lomaile yli 4 300 lomakeskuksessa yli 110 maassa. Mikään muu lomavaihto-ohjelma ei tarjoa yhtä paljon vaihtoehtoja jäsenilleen.

HAE LOMAKESKUKSIA
Enemmän lomavaihtoehtoja

Enemmän lomavaihtoehtoja

RCI Weeks- ja RCI Points -lomanvaihto-ohjelmien lisäksi RCI-jäsenenä voit hyödyntää lisälomien vuokramajoitukset, äkkilähdöt ja kumppaneiden palvelut.

NÄYTÄ JÄSENEDUT
Enemmän yhteisiä lomamuistoja läheistesi kanssa

Enemmän yhteisiä lomamuistoja läheistesi kanssa

Lomailu on tärkeää kiireisen elämän keskellä. Ota kaikki irti tärkeistä hetkistä. Käyttäjiemme lomakeskusluokitteluiden ansiosta voit olla varma, että majapaikkasi on kuin toinen koti, joten sinulle jää enemmän aikaa lomailuun.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI
Enemmän iloa jäsenyydestä!

Enemmän iloa jäsenyydestä!

Päivittämällä RCI-jäsenyytesi Platinum-tasolle saat käyttöösi majoitustason korotukset, palkkiot, varausetuoikeudet, matkatavaroiden seurannan ja lifestyle-etuja, joita voi käyttää sekä kotona että lomalla.

TUTUSTU RCI PLATINUM -JÄSENYYTEEN

En ole koskaan käynyt omassa lomakeskuksessani, koska ostin lomaosakkeen vain, jotta voisin liittyä RCI:n jäseneksi ja hyödyntää vaihtolomia. Järjestelmän hyödyntäminen kannattaa. Tekemällä hyviä ostopäätöksiä ja tallettamalla nopeasti saat eniten etuja ja paljon uusia seikkailuja.

Maria Musgrove-Wethey, RCI-jäsen vuodesta 1992

 

Miksi liittyä RCI:n jäseneksi?

Eniten vaihtoehtoja

Eniten vaihtoehtoja

RCI on monipuolisin ja joustavin lomaosakkeiden vaihto-ohjelma.

Sinä päätät

Sinä päätät

Voit lainata, vuokrata ja yhdistellä vaihtoarvoa tai pisteitä ja pidentää niiden käyttöaikaa lomaomistuksen arvon kasvattamiseksi – ja tehdä lomaunelmistasi totta.

Tuki käytettävissäsi

Tuki käytettävissäsi

Laaja online-ohjekirjastomme on täynnä vinkkejä ja vaiheittaisia ohjeita, jotka auttavat loman suunnittelussa. Kokeneet ja ammattitaitoiset oppaamme ovat valmiina vastaamaan puheluusi tai juttelemaan kanssasi verkossa.

Etuja myös ystäville

Etuja myös ystäville

Yksi vaihtomaksu kattaa kaikenkokoiset majoitukset, joten voit ottaa ystävät ja perheen mukaasi tai varata kaksi huoneistoa samalle viikolle. Voit ostaa myös vieraskortteja, joiden ansiosta ystäväsi, jotka eivät ole RCI:n jäseniä, voivat majoittua kumppanilomakeskuksissamme.

Omistatko jo lomaosakkeen?

Jos omistat jo lomaosakkeen jossain RCI:n kumppanilomakeskuksessa, voit hyödyntää sen entistä tehokkaammin! Liity RCI:n jäseneksi ja vaihda lomaosakkeesi lomiin ympäri maailmaa.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI »

Oletko jo RCI:n jäsen?

Rekisteröidy verkossa, niin voit hakea lomia, hyödyntää jäsenetujasi ja paljon muuta.

REKISTERÖIDY »