Laita lomaosakkeesi töihin ja ota rennosti!

RCI:llä on yli 4 000 kumppanilomakeskusta, joten lomaosakkeen omistava ystäväsi saattaa jo täyttää jäsenyysehdot, mutta ei voi vielä hyödyntää RCI-jäsenetuja!

 

 

Näin sinä ja ystäväsi ansaitsette 60 €*

Vaihe 1

Nykyinen jäsen: Anna ystävällesi RCI-jäsennumerosi. Hän voi lisätä sen hakemuslomakkeeseen, jotta saatte molemmat 60 € saldoa.

Vaihe 2

Ystävä: Täytä online-jäsenlomakkeemme. Käytä tätä linkkiä, jotta te molemmat saatte tarjouksemme:

LIITY NYT > Open in a new Window

Vaihe 3

Vahvistamme uuden jäsenyyden ja olemme yhteydessä! Sillä välin voi tutustua unelmakohteisiimme…

NÄYTÄ LOMAKESKUKSET > Open in a new Window

 

*Ehdot: Tätä tarjousta ei voi käyttää yhdessä muiden kampanjoiden, tarjousten tai alennusten kanssa. Tarjous ei ole saatavilla Wyndham Destinationin työntekijöille tai toimittajille ja heidän työntekijöilleen, eikä sitä voi tarjota kaupallisesti ja/tai minkäänlaista maksua vastaan. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tähän tarjoukseen, pidentää sen voimassaoloaikaa ja/tai peruuttaa tämän tarjouksen ajankohdasta riippumatta, ilman etukäteisilmoitusta. Suositteleva jäsen: 60 €:n* arvoisen RCI-saldon saaminen edellyttää, että lomaosakkeen omistaja, jota suosittelet, liittyy RCI:n viikkovaihto-ohjelmaan ja hyväksyy sen ehdot. Saldoa voi käyttää vain valittujen RCI:n tuotteiden tai palveluiden maksuun. Näitä ovat vaihtoloma, lisäloma, äkkilähtö tai vieraskortti. Saldoa ei voi hyvittää tai maksaa rahana. Saldoa ei voi käyttää RCI Travel -palveluiden maksuun. Suosittelemalla jäsentä vahvistat, että sinulla on hänen lupansa suositteluun. Voit suositella niin monta lomaosakkeen omistajaa kuin haluat. Suosittelevan jäsenen on pysyttävä RCI-jäsenenä saadakseen jäsensuosituksen oikeuttavan saldon, eikä hän saa rikkoa mitään RCI:n ehtoja. Saldo myönnetään suosittelevalle jäsenelle sen jälkeen, kun suositeltu lomaosakkeen omistaja on maksanut liittymismaksut, saanut RCI:n hyväksynnän RCI:n viikkovaihto-ohjelmaan ja kun sovellettava odotusjakso on päättynyt. Saldo on käytettävissä kuuden kuukauden ajan liittymisestä. Tarjous perutaan, jos suositeltu lomaosakkeen omistaja ei noudata RCI:n vaatimuksia, peruuttaa RCI-jäsenyytensä sovellettavan odotusajan kuluessa tai jos RCI hylkää hänen jäsenyytensä tai jäsenyys lopetetaan mistä tahansa muusta syystä. Uudet jäsenet: Tarjouksen saaminen edellyttää, että hakijat liittyvät asianmukaisella tavalla jäseniksi osoitteessa rci.com, RCI hyväksyy heidän jäsenyytensä ja he noudattavat RCI:n ehtoja. Uuden jäsenen hakuprosessissa voi kestää enintään kahdeksan viikkoa siitä hetkestä, kun täytetty verkkoliittymislomake vastaanotetaan. Uuden jäsenen tarjous on saatavilla samassa taloudessa vain yhdelle henkilölle, eikä uusi jäsen saa asua samassa taloudessa kuin suositteleva jäsen. Uusien jäsenten on omistettava vähintään yksi lomaosakeviikko RCI:hin liittyneessä lomakeskuksessa. Uusi jäsen ei saa olla ollut RCI:n jäsen hakemusta edeltäneen kuuden kuukauden aikana. Tarjous perutaan, jos uusi jäsen peruuttaa RCI-jäsenyyden sovellettavan odotusjakson aikana, RCI hylkää hänen jäsenyytensä tai RCI-jäsenyys lopetetaan.