Mitä teemme hyväksesi?

 

Yli 40 vuoden kokemuksellamme olemme tottuneet vastaamaan matkailualan muuttuviin vaatimuksiin. Vaikka Covid-19 ei olekaan toivottu vieras, teemme kaikkemme, ettei se estäisi sinua nauttimasta lomastasi.

Muovaamme matkailuverkostoamme sopimaan alati muuttuvaan maailmaan ja teemme entistä kovemmin töitä, jotta sinä saisit kokea upean ja samalla turvallisen matkailuelämyksen lomakeskuksissamme ympäri maailmaa.

Napsauttamalla kutakin ruutua saat lisätietoja siitä, miten olemme sitoutuneet auttamaan sinua varaamaan lomasi, muuttamaan sitä sekä nauttimaan siitä sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Oletko jo tehnyt varauksen? Open in a new Window

Oletko jo tehnyt varauksen?

Haluamme auttaa sinua tekemään oikean päätöksen olemassa olevan lomavarauksesi suhteen.

Olemme koonneet hieman hyödyllistä tietoa, jonka avulla voit tutustua vaihtoehtoihisi.

Lue lisää täältä.

Oletko epävarma varauksestasi? Open in a new Window

Oletko epävarma varauksestasi?

Me ymmärrämme, ja siksi olemme ottaneet käyttöön vaihtolomien vaihtoturvan ja uudistaneet lisälomien peruutuskäytäntöä.

Lue lisää vaihtoturvasta tästä.

Lue uudistettu lisälomien peruutuskäytäntömme tästä.

Uusimmat matkustustiedot Open in a new Window

Uusimmat matkustustiedot

Matkustaminen on ehkä muuttunut, mutta RCI:n rooli on ennallaan.

Koska matkustusrajoitukset ja -ohjeet muuttuvat jatkuvasti, olemme koonneet yhteen hieman hyödyllisiä tietoja ja linkkejä.

Lue ohjeemme ja vinkkimme, jotka auttavat sinua lomavalmisteluissa.

Onko tililläsi saldoa?

Onko tililläsi saldoa?

Voit käyttää kertyneen saldon varatessasi vaihto- tai lisäloman yli 4 200 lomakeskusjäseneltämme. Voit käyttää saldoa myös tarjouslomiin!

Saldosi vanhenemispäivä riippuu lomasi varausajankohdasta. Lue Oletko jo tehnyt varauksen? -osio yläpuolelta.

Sinun ei tarvitse matkustaa ennen saldosi vanhenemista, vaan sinun tulee ainoastaan tehdä varaus. Voit käyttää saldoa myös tarjouslomiin!

Turvallisesti kohteessa

Turvallisesti kohteessa

Pidämme säännöllisesti yhteyttä lomakeskuksiimme ja varmistamme, että he huolehtivat majoitus- ja yhteisalueiden turvallisuudesta. Monilla lomakeskuksilla on nyt paikallisviranomaisen antama merkintä Covid-19-yhteensopivasta toiminnasta. Lomakeskuksilla on omat sääntönsä vieraiden suojelemiseksi, ja he pitävät yllä täyden toimintakyvyn niin pitkälle kuin se turvallisuus huomioiden on mahdollista.

Lue uusimmat Trip Advisor -arviot lomakeskuksista, joista olet kiinnostunut. Löydät niistä ensikäden asiakaskokemuksia, viimeisimmät kommentit ja valokuvia. Useimmilla lomakeskuksillamme on myös omat sosiaalisen median kanavansa, joita he päivittävät säännöllisesti.

Kaikkien varauksien yhteydessä on suositeltavaa vierailla lomakeskuksen sivustolla ennen matkaa tai ottaa yhteyttä suoraan lomakeskukseen, jos sinulla on kysyttävää.^

Olemme aina valmiina auttamaan

Olemme aina valmiina auttamaan

Ota yhteyttä asiantunteviin matkaoppaisiimme puhelimitse tai live-keskustelun kautta. He saavat päivittäin uusimmat tiedot Covid-19:n vaikutuksesta matkailuun ja ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa varauksiin liittyvissä kysymyksissäsi.

Oppaamme tietävät, mitkä lomakeskukset ovat sillä hetkellä käytettävissä, ja auttavat sinua löytämään uuden lomakohteen.

Tuemme jäsenyyttäsi, jotta sinulla olisi kaikki mahdollisuudet matkustaa, säästää ja pitää etusi voimassa.

Mitä jäsenemme sanovat meistä?

Olemme aina valmiina auttamaan!

Help Library

 

RCI.com

Olemme verkossa ympäri vuorokauden, joten voit etsiä, varata ja hallita matkoja aivan milloin haluat. Älä kuitenkaan peruuta matkaasi verkossa – ota meihin yhteyttä ja varmista, että saat parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

 

LIVE-KESKUSTELU

 

LIVE-KESKUSTELU

Juttele lomaoppaidemme kanssa verkossa. Live-keskustelua tarjotaan chatin kautta asiakaspalvelun tavallisina yhteysaikoina ja saatavuuden mukaan (oppaan saatavuuden mukaan?).

 

MATKAOPPAAMME

 

MATKAOPPAAMME

Soita osaaville oppaillemme, jos tarvitset apua tai neuvoja. Klikkaa ja katso numerot ja palveluajat.

 

* Lisäturvan ehdot ovat luettavissa täällä

^ Lomakeskuksesi on vastuussa siitä, että vieraat saavat ajantasaista tietoa varauspäivinä lomakeskuksessa käytettävissä olevista palveluista sekä terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä paikan päällä. RCI ei vastaa lomakeskuksen antamista tai pois jättämistä tiedoista eikä lomakeskuksessa mahdollisesti aiheutuvista terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä.

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.