Mitä teemme hyväksesi?

 

Yli 40 vuoden kokemuksellamme olemme tottuneet vastaamaan matkailualan muuttuviin vaatimuksiin. Vaikka Covid-19 ei olekaan toivottu vieras, teemme kaikkemme, ettei se estäisi sinua nauttimasta lomastasi.

Muovaamme matkailuverkostoamme sopimaan alati muuttuvaan maailmaan ja teemme entistä kovemmin töitä, jotta sinä saisit kokea upean ja samalla turvallisen matkailuelämyksen lomakeskuksissamme ympäri maailmaa.

Napsauttamalla kutakin ruutua saat lisätietoja siitä, miten olemme sitoutuneet auttamaan sinua varaamaan lomasi, muuttamaan sitä sekä nauttimaan siitä sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Tarjoamme sinulle lisää joustavuutta
Tukea nykyisiin varauksiin
Olemme valmiina auttamaan
Varmistamme, ettet jää mistään paitsi
Parempi saatavuus kuin koskaan ennen
Teemme läheistä yhteistyötä lomakeskustemme kanssa

RCI:n avulla voit hallita lomamajoitustasi

Tämä on lomaosakkeiden hetki loistaa! Meillä on laaja valikoima huoneistoja, joissa on keittiö, ja voimme tarjota perheellesi itsepalvelumajoitusta. Pärjäät ruuan suhteen itsenäisesti, eikä sinun tarvitse tutustua paikallisiin ravintoloihin, jos et itse halua. Tee viikoittaisista ruokaostoksistasi lähikaupunkiin kulinaarinen seikkailu ja osta paikallisia herkkuja, joita voit valmistaa milloin itse haluat.

Kohdeoppaissamme on paljon ideoita, joiden avulla voit liikkua kohteessa ammattilaisen tavoin. Et koskaan tiedä, millaisia uusia kokemuksia ja ystävällisiä paikallisia eteesi osuu, kun olet itse oma matkaoppaasi!

Mitä jäsenemme sanovat meistä?

Olemme aina valmiina auttamaan!

Help Library

 

RCI.com

Olemme verkossa ympäri vuorokauden, joten voit etsiä, varata ja hallita matkoja aivan milloin haluat. Älä kuitenkaan peruuta matkaasi verkossa – ota meihin yhteyttä ja varmista, että saat parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

 

LIVE-KESKUSTELU

 

LIVE-KESKUSTELU

Juttele lomaoppaidemme kanssa verkossa. Live-keskustelua tarjotaan chatin kautta asiakaspalvelun tavallisina yhteysaikoina ja saatavuuden mukaan (oppaan saatavuuden mukaan?).

 

MATKAOPPAAMME

 

MATKAOPPAAMME

Soita osaaville oppaillemme, jos tarvitset apua tai neuvoja. Klikkaa ja katso numerot ja palveluajat.

 

* Lisäturvan ehdot ovat luettavissa täällä

^ Lomakeskuksesi on vastuussa siitä, että vieraat saavat ajantasaista tietoa varauspäivinä lomakeskuksessa käytettävissä olevista palveluista sekä terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä paikan päällä. RCI ei vastaa lomakeskuksen antamista tai pois jättämistä tiedoista eikä lomakeskuksessa mahdollisesti aiheutuvista terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä.

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.